16.10.2008

PRO EVOLUTION SOCCER 2009


1 seneden beri dunyadaki tum pescilerin bekledigi gun geldi. Hafta ici piyasaya cikmasina ragmen, Hollanda'da dukkanlarin 17.30'da kapanmasindan ve benim o saatde isden cikmamin imkansiz oldugundan dolayi alamadigim oyunu sehirde calisan Royal Stix'in bana buyuk bir kiyak yaparak almasi ile bu aksam kavusacagim. 9 Aydir tek basima bir tek mac yapmayan ben aksama kac mac yapacagimi tahmin bile edemiyorum....

Bundan guzeli bu oyunu Amsterdam'da en cok oynadigim ve su an Ukrayna'da yasayan 2 yakin arkadasimin yarin gelecek olmasi bize bol pes 2009'lu ama uykusuz bir haftasonu gecirtireceginden eminim...

Esimin de, bir proje icin yurt disinda olmasi sinirlarimizi zorlamak icin iyi bir test olacaktir....

5 yorum:

Gökçe dedi ki...

Olacak sey degil, haftasonu yengen yemege cagiracakti:))

Figueres dedi ki...

Yav 1 yildir tum PESciler bugunu beklediyse, o halde bugunden itibaren de PES 2010u beklenmeye baslanacak yani. Abartmissin be SK. Eee degdi mi heyecana? Yasamin sirrini verdi mi bu sefer? Ulan su oyunu yaratan kreatif ekibin icinde olmak vardi.

SK dedi ki...

yok abi pes 2010'u beklemiyoruz:)
3 gundur evde kamp yaptik. demir ile gelene gecene tokat atmaktan yorulduk.

Bu arada ilk defa 3e 2 oynadik enteresandi ben demir umut olduk engin gokhan i dagittik...
oyun manyak olmus gercek futbol gibi bir sey olmus.
Ama en zevk aldigim mac gokhani fb-gs macinda dk 15de ayhan in kirmizi kart gorup 10 kisi kaldigim macda 5-1 yendigim mac idi(4 gol kewell 1 Gol baros)
su seyatlerin bitsinde sende guruba katil...

boobie dedi ki...

PES 2009'un PS2 icin cikmayacagi haberi dogrumudur?

Adsız dedi ki...

PES 2009 sadece amiga 500 ve commodore 64 icin piyasaya sunuldu maalesef, ocaga kadar sega mega drive ve nintendo gameboy'da da sunulacak, kafa ayari yapmaniz yeterli.