24.06.2009

NBA'de transfer sezonu hizli acildi !



San Antonio Spurs, Duncan-Ginobili-Parker tandeminin yanina uzun suredir eksik olan dinamik, enerjik bir forvet oyuncu eksikligini Milwaukee Bucks'tan Richard Jefferson'i alarak doldurdu.

Spurs, Jefferson trade'i icin Bucks'a Fabricio Oberto, Bruce Bowen ve Kurt Thomas'i verdi. New Jersey Nets'te yildizi parlayan Jefferson, son 2 NBA sezonunda oynadigi her macta 20 sayiyi gecen Kobe Bryant'tan sonra ikinci oyuncuydu.

Bugun itibariyle Spurs artik ilerleyen yaslari nedeniyle takima katkilari gitgide azalan Bowen ve Thomas'i elden cikararak (Oberto da hicbir zaman potansiyelini yakalayamadi) ve karsiliginda Jefferson gibi yildiz bir oyuncuyu getirerek seneye Bati Konferansinda simdiden iddiali bir konuma gelmis oldu. Lakers'i bayag zorlayacaklarini tahmin ediyorum.

Bu arada bir diger ilginc haber de Boston'dan geldi. Boston Celtics'in, Ray Allen ve Rajon Rondo'yu, Detroit Pistons'a Richard Hamilton, Tayshaun Prince ve Rodney Stuckey karsiliginda vermek istedigi konusuluyor. Tabi bu teklif Pistons tarafindan hic dusunmeden geri cevrilmis.

0 yorum: