19.06.2009

Transfer Dedikodusuymuş Ablam - 7


Transfer sezonu hem Türkiye'de hem de Avrupa'da cok cok hızlı başladı ve aynı hızda devam etmekte. Bu hafta çok dedikodu var o yüzden biraz kısa kısa geçeceğiz:

Real Madrid yönetimi Robben'e eğer takımdan gitmeyi kabul etmezse, seneye takım kadrosuna alınmayacağını söylemiş. Roben gerekirse PAF takımıyla antremanlara çıkarım ben Real'de kalmak istiyorum dememis tabi ki. Robben'in cevabı daha bilinmiyor ama Tottenham Robben için devrede benden söylemesi.

Bayern Munich Chelsea'den Portekiz'in sağ beki Jose Bosingwa'yı istiyormuş. Hamit'in geleceğini ilgilendiren bir haber olabilir bekleyelim.


Ibrahimoviç'in satış fiyatı 80 milyon pound olarak belirlenmiş. Inter yöneticisi Ernesto Paolillo "Doğru fiyatla her şey olabilir" dedi. Özellikle Kaka'dan fazla Ronaldo'dan az bir ücret belirlenmiş. İbra'ya 80 milyonu verebilecek ve İbra'nın gitmek isteyebileceği bir klüp var sadece... Bilmem anlatabildim mi?

Samuel Eto'o Manchester City yolundaymış. Manchester City'i tek düşündüren Eto'o'nun haftalık istedigi 192bin pound. Eto' giderse Barca forvete kimi alır yorumları bekliyorum...



Son olarak Andrea Pirlo Chelsea'ye göz kırpmış: "Belki Ancelotti'ye katılmam mümkündür. Belki kariyerimde yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmistir." Artık iyi İtalyan oyuncuları da Serie A'yı bırakmak istiyorsa Calcio gerçekten zor durumda olmalı.

0 yorum: