3.08.2009

Kaldığımız Yerden Devam Ya da Bir Gıdım İlerleyememek


Levent Erdogan'in Aciklamalari:

"Sezon başında oynanan, benim nazarımda bir hazırlık maçı olsa da Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarındaki hataları ile ünlü bir hakemin ısrarla bu karşılaşmada görevlendirilmesi düşündürücüdür"

"Hakem, daha maçın başında büyük hatalar yapmıştır. Maçın başında penaltılarımızı vermemesi, karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağının habercisi olmuştur. Değerli rakibimiz Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla kazanılmış galibiyetlere ihtiyacı yoktur. Ayrıca Türk futbolunun, yaptığı hatalardan sonra, günah çıkarmak adına daha büyük hatalar yapan hakemlere ihtiyacı yoktur. Yeni sezonun hakem hatalarından arınmış bir sezon olması dilek ve temennisinde bulunuyorum."

"Süper Kupa kime verilir? Turkcell Süper Lig'i ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan şampiyon takımların arasında yapacakları müsabaka neticesinde galip gelen takıma verilir. Akla göre, mantığa göre ,sporu bilen kişilere göre 2 kupayı da kazanmış olan şampiyon takıma müsabaka yapılmaksızın verilir. Doğrusu budur. Ne yazık ki bunun tamamen dışında yanlış bir uygulama yapılmıştır."

Kendi adıma bekliyordum bu çıkışı. Hakem hatası elbette var ama klüpler tarafından yapılan bu tarz açıklamalar çok canımı sıkıyor. Gerginliği arttırmanın dışında hiç bir amaça hizmet etmeyen demeçler bunlar. Aziz Yıldırım'in ilk dönemlerinde Fenerbahçe'de görülen bu yanlışlığı, günümüzde kendine eski model Aziz Yıldırımı örnek alan Yıldırım Demirören Beşiktaş'ında çok görüyoruz.


1 yorum:

KralCan dedi ki...

Aziz Yıldırım'ı diyosun ama bu yönetim bence hala Ali Şen'i örnek alıyor.