4.08.2009

Messi Takımda en Fazla Kazanan Olmalı: Yeni Kontrat Geliyor


İbrahimoviç'in takima eklenmesinden sonra takımda en çok kazanan ikinci oyuncu durumuna düşen (!) Lionel Messi'ye Barcelona takımı yeni bir kontrat önermeye hazırlanıyor. Bu aynı zamanda kontratında -150 milyonu getiren alabilir- yazan Messi'ye daha da sıkı sarılabilmek için bir anti-Perez harekatı tabi ki, ki bu "release clause"un yeni bedeli (sıkı durun) 300 milyon euro olacak, yani İbrahimoviç'inkinden 50 milyon Euro daha yüksek... Şu ana kadar 8 milyon artı primlerden 2.6 alan Messi'nin yeni yıllık kazancı 9 milyon artı primler olacak. Şayet bana deseler "Abi sana 9 milyon veremeyiz, 8 olur mu?" sanırım fazla sorun çıkarmazdım, ama bu "dünyanın en iyi futbolcusu"nun yaptığı kişisel sponsorluk anlaşmalarından da Barça yüzde 20 komisyon alıyor. Sahi, Messi'de olduğu gibi gibi menejerliğini babasının yaptığı başka kim vardı?
(Foto: resimmax.com)

5 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

türkiye'de bildiğim bi delgado var babası mnjeri olan.

Eren dedi ki...

Bir de Sermet Sukur vardi :)

Bu arada bu mantikla bence en yuksek kazanca Xavi'nin sahip olmasi gerekiyor.

kaiowas dedi ki...

üzgünüm dostum, biz onlari esit ya da daha fazla sevsek de, xavi ve iniesta asla messi ve ibra kadar satamaz, futbolun gerçekleri...

Suomı dedi ki...

Son zamanlarda Colin Kazım'ın babasını da bu rolde görüyoruz..

KralCan dedi ki...

Ya bi futbolcunun da babası değil annesi menejeri olsun dişimi kırıcam ((dişim hafiften kırık o yüzden çok problem çıkarmaz)).