1.09.2009

Destur Demeden


Denizlispor yönetimi, Erhan Altın’ın işine son vermiş. 4. hafta itibariyle 1 maç eksiği olan Denizlispor’un oynadığı takımlar: Fenerbahçe, Galatasaray, Kayserispor. 

Kayserispor karşısında alınan 3-0’lık yenilgi taraftar ve yönetimin hoşuna gitmemiştir, ancak kendisine rakip göremeyeceği FB ve GS mağlubiyetleri, belki de TSL’deki hiçbir takımın önüne geçemeyeceği durumlar. Bu yüzden daha ilk hafta sonunda tek mağlubiyet ile takımdan uzaklaştırılmış bir teknik direktör kıvamında Erhan Altın.

Belki şu ana kadar çok büyük referansları yok, ancak geçen sene ilk yarı dökülen Kocaelispor’a ikinci yarıda bir umut aşılamayı başarmış olan bir Erhan Altın’a sezon başında güvenilip takımın emanet edilmesi, ve daha 4. maç oynanmamışken görevinden alınması tamamen yönetimin beceriksizliği ve özgüvensizliği.  Türkiye'de alışık olunmayan bir durum değil.  

Tahmin edilen gibi oldu. Aferin Denizlispor yönetimi!

2 yorum:

tamchee dedi ki...

Bence gönderilme sebebi aldığı sonuçlar değil..!!
Galatasaray maçından sonra verdiği demeç..
"beni rahat bırakırlarsa daha güzel futbol ve daha iyi sonuçlar alırız.!" türünden birşeyler söylemişti yanlış hatırmalıyorsam..!!

Eren dedi ki...

Haklısın tamchee. En azından yönetimin gözünde kendisine karşı önyargı bu demeçle oluşmaya başlamış olabilir. Ne de olsa kolay değil serbestçe fikrini söyleyebilmek.

Onun yerine 'yönetim harika işler yapıyor, birbirimizi çok seviyoruz, en büyük başkan bizim başkan' demiş olsa belki yerini daha sağlamlaştırabilirdi.