2.09.2009

Azar Karadaş, Bir CM efsanesi daha TSL'de



Benim Azar ile tanışmam CM 01/02 serisiyle olmuştu. DC/SC gibi fantastik bir mevkiye sahipti. Sonraki serilerde kah stoper kah forvet, bazen çifte vatandaş bazen sadece Norveçli.. CMide umut vaadeden bir adam olduğunda takımımızın yedek klübesini güçlendirmek içi transfer ettiğimiz adamlardanı.

Ardında uzunca bir süre adı Beşiktaş'la anıldı ha geldi ha gelecek derken Ailton transferi sonucu bu transfer dedikodusu da kapandı. Hatta bu transfer dedikodusu sırasında Beşiktaş taraftarları Azar'ın kendi sitesindeki foruma çok ağır eleştirilerde bulundu. Eleştiriler coğu zaman sportif ama bazen de çok ağır siyasi ithamlar şeklindeydi.

Azar 09/10 sezonu için yaz transfer döneminin son saatlerinde Kasımpaşaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sene Aghahowa ile başlayan cocukluğumuzun CM efsaneleri serisi bu dönem için Azar ile son buldu.

Azar 1981 doğumlu bir oyuncu, artık genç bir yetenek değil. Boş çıkan CM efsaneleri için iyi bir örnek. Dönem dönem parlama şansı yakaladıysa da hiçbir yerde dikiş tutturamadı.

1.89 boyu 86 kiosuyla TSL standartlarını zorlayacak bir oyuncu olacaktır.

Azar Karadaş'ın oynadığı takımlar ve gol karnesi ise şöyle:



1 yorum:

KoKo B dedi ki...

ben de şimdi goal.com'da farkettim bu transferi bloga yazdım. fm cm oynayıp da bilmeyen yoktur...
http://www.footballove.com/2009/09/02/azar-karadas/