13.02.2010

Modifiyeli Baros


Milan Baros'un Türkiye'ye gelmiş geçmiş en spektaküler futbolculardan biri olduğunu söylemiştim sanırım. Yeteneklerinin üzerine yeni bir tane katarak sahalara geri dönüyor. Bu sefer onu kimse tutamayacak. Daha fazla yorum yaparsam çarpılmaktan korkuyorum.

Gerekli bilgi ntvmsnbc'den aldığım yandaki gazete küpüründe...

7 yorum:

Schumy dedi ki...

Beşiktaş'a karşı oynadığı 3 maçta 4 gol atmış bu adam. Hani haberle mi yoksa oyuncuyla mı dalga geçtiğini bilsem ona göre yazcam ama...

KralCan dedi ki...

Antu'da bi aralar Anelka'nın havuzda kulağında ipod fotolarıyla süslü ¨bu hafta patlıycak¨ topic'i çok meşhurdu. Bana onu hatırlattı bu haber :)

Eren dedi ki...

Haberi yazarken yapılan dikkatsizlik, Schumy, çok fazla açıklamaya gerek yok.. Baros'un futboluyla dalga geçecek olsam zamanında şöyle bir post atmazdım..
http://civilikrampon.blogspot.com/2009/08/hakandan-milana.html

Bunu bildiğine göre dediğin gibi tekrar yazabilirsin :)

Neden Beşiktaş'tan bahsettiğini de anlamadım, bana bir gönderme mi yapmaya çalıştın? Beşiktaş'lı değilim.

Schumy dedi ki...

Hmm evet Beşiktaşlı sanıyordum seni. Ya da bu blogda Beşiktaşlı yazar var diye biliyordum.

Neyse konuğa açığa kasvuşturulmuş, bu yine de Beşiktaş'a 3 maçta 4 gol attığı gerçeğini değiştirmez :)

Havuzda da koşar, suyun üstünde de yürür. Baros o :)

Eren dedi ki...

Burada yazan Beşiktaşlısı da var, Fenerlisi de, benim gibi Gassaylısı da. Eskişehirlimiz bile vardı zamanında. Keşke daha fazlasını da alabilsek.

Bu arada o iki maçta da Sami Yen'deydim. Hat-trick yaptığı maçta 2.golde Lincoln-Arda-Baros 3'lüsünün akıllara ziyan varyasyonunu unutmak mümkün değil.

cs dedi ki...

haberle dalga geçilecek veya şaşırılacak bir durum yok. uzun süreli sakatlık yaşamış oyuncuları, direk normal koşu yaptırmak yerine, önce havuzun içine monte edilmiş koşu bandında çalıştırırlar.

Eren dedi ki...

@cs

Havuzda değişik egzersizler yapıldığını biliyordum, ama böyle bir çalışma şekli olduğunu ilk defa duyuyorum. Teşekkürler bilgi için.