24.09.2008

Milan Baros

Bazi cevreler tarafindan Galatasaray'in Kezman'i olacak denilen Milan Baros Galatasaray'da oynadigi 225 dakikaya 4 gol sigdirmayi basardi. Bilhassa bu sene deplasman maclarinda daha cok gol atacagina inandigim Baros, derbi ve Avrupa kupasi maclarinda tek forvet olarak nasil oynacagini merak etmiyor degilim.

Baros'un bu sene ligde 20-25 gol atacagi konusuluyor, acikcasi ben bu gorusleri cok katilmiyorum. Evet Baros cok kaliteli bir forvet ama gol vuruslari asla bir Semih kadar bitirici olmadigini dusunuyorum.

Bellinzona ve Kocaeli maclarinda acikca goruldu ki, Baros cok poziyona girecek ama bazi maclarda gol atamadan maci bitirebilecek.

Milan Baros'un Nonda ile mi daha fazla uyum saglayacagini yoksa Umit Karan ile mi sorusunu ilerleyen haftalarda hep beraber gorecegiz.

1 yorum:

hakanaydın dedi ki...

gol vuruşlarında Semih kadar iyi değil cümlesi bana çok saçma geldi Baroş'u tanımasam inanınıcam daha şimdiden 3 maç oynadı ve her maçında 2 şer gol attı Semih çok iyi bi golcü özellikleri çok ama Baroş la kıyaslanamaz İstanbul'daki şampiyonlar ligi finalinde Kewell'ın önünde tek forvet oynamıştı Semih'i şamp.ligi finalinde Milan'a karşı Liverpool'un tek forveti olarak düşünebiliyormusunuz...