9.09.2008

Tom Brady'nin Sakatlanmasi


Iki gun once orijinal adi NFL (National Football League) olan Amerikan futbolu liginde cok onemli bir gelisme yasandi . Gecen sene kusursuz gecen bir sezondan sonra Super Bowl'u kilpayi kaybeden Boston takimi New England Patriots'un oyun kurucusu (quarterback) Tom Brady 7 Eylul'de oynanan acilis macinda sakatlanarak sezonu kapatti. Takimini uc kere Super Bowl sampiyonu yapan Brady'nin sakatlanmasi Patriots'un performansini oldukca etkileyecektir. Bir kac yildir super model Gisele Bundchen ile beraber olan Brady'i su anda Amerikan futbolunun Michael Jordan'i olarak da nitelendirebilirim. Bir ilginc not ise Brady'nin 2000 yilinda sezon basinda sakatlanan Patriots oyun kurucusunun yerine takima dahil olup Patriots'u o sene sampiyon yapmasi. Bu da yerine oynayacak olan Matt Cassel'e az da olsa bir motivasyon verir herhalde.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Sonradan ortaya cikan ve Patriots'un o kadar basarili olusunda diger takimlarin defansif sinyallerini kaydederek hile yapmalari aslinda Brady, Bellichek ve Patriots'un aslinda o kadar da iyi bir takim olmadigini ortaya koydu. Zaten yakalandiktan sonra da ayni hilebazliga devam edemedikleri icin de Superbowl'da Giants gibi siktiriboktan bir takima yenilmeleri de bunu gosteriyor. Muahahaha...


GO JETS!!

Kerem dedi ki...

Iyi de 17 mac yenilgisiz Superbowl'a gelip NFL rekorunu nasil kirdilar diye sormak lazim adama o zaman.. Giants'in dandik bir takim oldugu konusunda hemfikiriz ama Manning kardeslerin kucuk olaninin da insan ustu bir caba gosterdigini iskalamamak lazim..