23.01.2009

NTV SPOR TURKIYE SUPER LIGI FANTEZI FUTBOL

Hayatima Royal Stiks sayesinde giren NTV fantazi futbolu, 3 senedir buyuk bir zevk ile oynamaktayim. Ilk sene ilk 50 ye girdikten sonra bu genc yetenegin pismis oldugunu karar vermis olmalillar ki beni 2003'den beri oynadiklari gruplarina dahil ettiler. Bende oynadigim 2.ci senemde, Turkiye 21.cisi olarak kendimi bu Jedi konseyine ispatladim. 2008-2009 senesinde benim bile beklemedigim bir durum ile karsi karsiya kaldim.

Su an Turkiye 2.cisiyim ve birinci ile aramda sadece 6 puan fark var. 2 hafta ust uste puan kayiplarinin yasanmasi halinde tepe taplak alt siralara inmenin stresini yasayarak ligin ikinci yarisina bu aksam 20.00'den itibaren baslamis bulunuyoruz.

ps: Kazara bu blogu okuyan bir NTV fantazi futbol yetkili olursa, mailler ile cevap alamadigim iki soruyu cevaplandirabilirse cok sevinirim.

1-Kayitli uye kac kisidir?
2-Birinciye verilecek olan odul hakkinda bilgi verilecek midir?

Bu oyunu futbolu seven herkes siddet ile tavsiye ediyorum hele kendi grubunuzu kurarsaniz maclari cok farkli bir gozle seyreder, farkli heyecanlar yasarsiniz.

Fantezi Futbol Nedir? Fantezi Futbol, oyuna üye olan kullanıcıların Turkcell Süperlig’de oynayan gerçek futbolcular arasında seçtikleri oyunlara teknik direktörlük yaptıkları bir menajerlik oyunudur.

Oyun kuralları

1. Takımlar 11 kişiden oluşur.
2. Katılımcılar, 11 kişilik takım kadrolarını her hafta Cuma günü saat 18:30'a kadar güncelleyebilir.
3. Oluşturulacak 11 kişilik kadrolar, 1 kaleci sabit olmak kaydıyla aşağıdaki seçeneklerle sınırlıdır. a) 2-3-5 a) 5-3-2 b) 4-4-2 c) 4-3-3 d) 3-5-2 e) 3-4-34.
Takım isimleri 3. şahısları rahatsız edecek, hakaret içeren isimlerden oluşamaz. Bu durumda katılımcının üyeliği iptal edilir.

Puanlama

1. Türkiye Süper Ligi'nde sahaya çıkan her futbolcu 1, 60 dakikadan fazla sahada kalan her futbolcu 2 puan alır.
2. Gol atan forvet oyuncusu 4 puan; orta saha oyuncusu 6 puan; defans oyuncusu 8 puan; kaleci 10 puan alır.
3. Gol yemeyen kaleci 5 puan; her bir defans oyuncusu 3 puan alır. Orta saha oyuncusu 1 puan alır.
4. Gol yiyen kaleci ve defans oyuncularından her gol basına 2 puan düşülür.
5. Kırmızı kart gören oyuncudan 3 puan; sarı kart gören oyuncudan 1 puan düşülür.
6. Asist yapan her oyuncu 2 puan alır.
7. Haftanın oyuncusu (güncelleme döneminde en çok puan getiren oyuncu) 5 puan alır.8. Penaltı kurtaran kaleci 5 puan alır.

1 yorum:

Figueres dedi ki...

Ulan royalstiks ne? hadi royalsticks desen anlicam? yillarca gittigin, ictigin, okudugun bi zimbirtiyi dogru yaz bari SK.

Alacam seni o oturdugun grup birinciligi koltugundan. az kaldi..