28.05.2009

Transfer Dedikodusuymus Ablam - 6


Ee Turkiye Ligi disinda hemen butun ulkelerde sampiyon belli oldu ve malesef bu sene Avrupa veya Dunya Kupasi da yok. Futbolseverlerin yaz boyunca en buyuk eglencesi sallama transfer haberleri olacak kesin. Yaz boyunca devam edecek TDA'nin saglamasini Agustos ayinca kadrolar az cok sekillenince buraradan yapmayi dusunuyoruz blog ekibi olarak. Bir senedir mansetleri mesgul eden Diego bombasi en sonunda nihayete erdi, bu arada Gomez'in Bayern Munich'e transferi de icinde bulundugumuz haftada aciklandi. Fakat bu yazin en buyuk transfer bombalari Ronaldo, Tevez ve Ribery olacak gibi. Hemen Ronaldo'yla baslayalim.
Firildak Ronaldo mactan once Manchester benim evim sittin sene buradayim diye beyanatta bulunmustu. Bilmem artik maci sonu hayal kirikligiyla mi yoksa Puyol'a cok kil oldugundan mi 'seneye nerede oynayacagim hala belli degil' aciklamasinda bulunmus. Herhalde Ronaldo dun butun gece Real'de oynadigini ve Puyol'u dirsek manyagi yaptigini hayal etmis. Daha once cok yazdik artik Ronaldo Real'e gitsinde hepimiz kurtulalim. Bu arada boyle bir transfer gerceklesirse Real Madrid'e sempati duymayi uzun sure birakabilirim buradan aciklayayim.

Tevez ile ilgili cok onemli bir gelisme yok ama, Liverpoollu Mascherano Arjantin'in Radio la Red'ine seneye Tevez ile birlikte oynamak istedigini aciklamis. Tabi bu is Mascherano istiyor diye olmaz ama uzun zamandir duydugumuz Liverpool-Tevez flortunu destekleyen nitelikte bir aciklama olmus.

Ribery icin Manchester United ile Chelsea'nin kapisacagi soyleniyor. Chelsea'nin Ribery icin Bayern'e odeyecegi soylenen fiyat 43 milyon pound. Bu parayi General Motors' a verseler kuresel ekonominin toparlanacagini dusunuyorum. Bu arada Bayern Munich yaptigi resmi bir aciklamayla su anda dek kendilerine Ribery icin bir teklif gelmedigini acikladi. Eger gercek boyleyse bu 43 milyonu kim neresinden uydurdu baya merak ediyorum.

Butun bu sasali transfer haberlerinin yaninda Inter bombayi patlatabilir. Deco, Inter ile gorusmelere basladigini aciklamis. Deco aslinda Chelsea'de cok iyi baslamisti ama sonra sakatliklar ve teknik direktor degisimleri sonunda ilk onbirde yer bulmasi zorlasti. Mourinho ile tekrar bulusmak Deco'ya iyi gelecektir.

Son olarak Marsilya'nin futbolcusu olan ama bu sene kiralik olarak Sunderland'de oynayan Cisse gelecek sene yine kiralik olarak bir klube verilecekmis. Forvet arayan Turk takimlarina duyurulur.

0 yorum: