22.07.2009

HaberTurk Kafası:

Habertürk'ün, sahibi, genel yayın yönetmeni, ekibi, binası, logusu kısacası herşeyi değişse de, değişmeyen bir habertürk kafası var. Sineğin yağından sansasyonel haber çıkartmada üzerlerine yok. Arada eğlence için açtığım habertürk web sitesinden işte bu sansasyon çılgınlığına bir örnek: ünlü sunucu altı ayda 1700 penis görmüş. Fotoğraftaki kadın sizi yanıltmasın, bu açıklamayı yapan spor dünyasının biricik sunucusu Ümit Aktan!
Elalemin pipisini bir kenara bırakın, detayları haberden okuyabilirsiniz ama şu Ümit Aktan ve Habertürk müthiş bir ikili olurdu değil mi? Sansasyon bağımlısı habertürk için, oturduğu yerden sansasyon yaratan Aktan, hatta konuştuğu yerden de diyebiliriz, Saba Tümer gittikten sonra ideal bir transfer olurdu. Aktan'ın bir efsane olan Manchester United - Galatasaray maçı sunumu dışında başka bomba icraatları da var, mesela İngiltere'deki Avrupa Futbol Şampiyonasını, İngiltere yerine, yazlığına gidip, oradan bize sunması, bizim ve kanal yönetiminin bunu yemesi, sonra da olayı çakan kanalın jet hızıyla Aktan'ın işine son vermesi... Ümit Aktan'dan en son bu olayla haberdar olmuştuk, şimdi anlaşılan Aktan spor sunuculuğu kulvarına geri dönüş peşinde, bu sefer konuyu spor'dan kadar erkeksi bir konudan seksten seçmiş. Tabii, sözü söyleyen Aktan olunca, insan ister istemez kıllanıyor, acaba abimiz bu 1700 penisi de yazlığındaki tv'den izlediği pornolarda görmüş olmasın?

4 yorum:

Eren dedi ki...

Siona'a deplasmanda 4 attıktan sonra:
"Sion oldu depreSion"
Hami'nin Dundee United'a 40 metreden gol attığı frikik sonrası:
"Hami dundee'ye koydu"
Yine Sion maçından bir enstantane:
"Neuchetel'den de 5 çocuğumuz olmuştu"

cagliari42 dedi ki...

güney kore-japonya'daki dünya kupası'na gitmeyip, yazlıktan bağlantı yapmıştı.

Volkan dedi ki...

Cagliari42 sağol,
turnuvaları karıştırmış olabilirim.
Hangi turnuva olursa olsun, yaptığı müthiş profesyonelce tavır unutulmaz.

Uyarın için teşekkürler.

pasha torunu dedi ki...

ya bütün yorumlarına katılıyorum garip adamdır ümit aktan ama ne olursa olsun seviyorum bu adamı öyle iyi bir spikerde olmayabilir ama zevkli maç anlatıyo eglenceli bi adam yani.yine o macında gollerden ikisini hagi ve arif arka arkaya atınca bi hacı arif efendi vardı eski şairlerden demişti hala aklıma geldikce gülerim adam pis benzetiyo:))