8.08.2009

Beşiktaş'ın Sırtına Kızılay Reklamı Yakışır

Yönetime bir şeyler oldu, üst üste güzel kararlar alıyorlar. Futbolcuların isminin saçma bir kararla numara altına gitmesiyle ortaya çıkan "reklam" alanına Beşiktaş Kızılay reklamını bedelsiz şekilde almayı kabul etti. Örnek alacaksanız Barça'yı örnek alım diyordum, en sonunda yaptılar helal olsun!

5 yorum:

Eren dedi ki...

Ne olmus bizde de Ulker reklami var :S

Confeng dedi ki...

Demirören'in "biz diğer takımlar gibi 2-3 milyon fazla almak için başkalarının reklamını sırtımıza almayız" gibisinden yaptığı açıklama fazlasıyla gereksizdi...

Volkan dedi ki...

Number 7,

Diğer takımlar gibi demiş mi bilmiyorum, benim okuduğum yerlerde "beşiktaş gibi bir klübün 2-3 milyon dolar daha fazla alıcam diye sırtında reklam taşımasına gerek yoktur" tarzı bir lafı vardı.

Eğer benim okuduğum şekildeyse güzel bir söz söylemiş, eğer senin bahsettiğin şekilde söylemişse de ayıp etmiş...

Kerem dedi ki...

İyi güzel demiş de bu isi Demirören'in yapmasi hareketin butun samimiyetini kuskuya dusuruyor. Populizm kokusu var buram buram, Demiroren'in her hareketinde oldugu gibi birilerine yaranma kaygisi var. Yedek takimla cikariz, stada gitmeyiz, taraftarla mac seyrederiz, karimizi kizimizi maca getirip sempatik olmaya calisiriz tarzi bi insan kendisi. Yarin bir gun, Besiktas'in paraya ihtiyaci olur da parali reklam alirlarsa hic sasirmam bu yuzden. Barca ornegi de cok komik bu arada. Sanki Besiktas formasini Barca gibi reklamsiz tutmus yillardir. Gecelim bunlari, ya icindesindir cemberin ya da disinda kalacaksin...

Confeng dedi ki...

Ben ağzından duymadım, spor haberlerinde bu şekilde söylenmişti yanlış hatırlamıyorsam, arka planda sadece görüntüsü vardı. Ama dediğiniz gibi diğer türlüyse iyi söylemiş.