1.09.2009

Ufuk Ceylan Galatasaray'da


750 bin Euro + Yaser = Ufuk Ceylan

Mükemmel bir transfer. Galatasaray, hem son yılların en antipatik futbolcularından biri olan Yaser'den kurtulmuş, hem de bu fiyata Türkiye'nin en yetenekli kalecisini almış oldu.

Ne kadar dakika alabilir, bir soru işareti. Ama bir iki maç 11'e girebilmesi halinde Leo'yu bile yedek bırakabilir. Göreceğiz...

Bravo yönetim.

4 yorum:

aks111 dedi ki...

Zaten hemen kaleye geçicek diye beklentimiz yok.Bazen herşeyi en kısa zamanda olucak sanıyoruz.Şimdi leofranco varken oynayan kaleciyi yedek bırakcak galatasaray diyenler olucaktır ama futbolda geleceğide düşünmek lazım leo franco 32 yaşında kaç yıl oynucak burdamı emekli olcak yada arjantine ülkesine gitmicek mi ?.Bunun yanında 23 yaşında türk kaleci geliyor daha ne olsun bende çok iyi transfer olduğunu düşünüyorum.

Eren dedi ki...

Zamanında Aykut hakkında da söylenenleri baz alarak çok ümitliydim, ancak kendini geliştiremedi/geliştirecek fırsat bulamadı.

Ufuk'u izlediğim için çok pozitif bir izlenimi var bende. Artık GS'da Ayhan dışında her mevkiin iyi alternatifi var.

Ahmet dedi ki...

Aykut kendini geliştirecek fırsatı bir çok kez buldu. Hatta koca bir sezon iki Türk kaleciye emanet ettik kalemizi. Ama ikisi de güven vermedi şampiyon olmamıza rağmen. İnsanlar sanslarını kendileri yaratırlar. Eğer haketselerdi formayı mutlaka alırlardı. Forma nasıl alınır Ufuk en güzel şekilde gösterecek bence. Çünkü şuan da Leo Franco da çok güven vermiyor.

Eren dedi ki...

Leo Franco, şu ana kadar hiç alışık olmadığımız tarzda bir görüntü çiziyor. Türk kalecilerinin genel özelliği olan 'çizgi kaleciliği'nden çok libero özelliği var. Bazı yönlerden Taffarel'i andırıyor bana.

O da kadrodaki çok taze bir isim, çok fazla birşey diyemiyorum. Tek bildiğim, artık Galatasaray'ın çok iyi bir kale rotasyonu var.