1.09.2009

Yıldızların Altında Kaybolan Karakterli Futbolcular


Yazıya eşlik olarak dünkü maçtan bir kare kullanıyorum. Aslında babadan oğula geçen Ankara futbol saltanatının yeni yetme ‘Küçük Başkanı’ Ahmet Gökçek’in maçtan sonra tribünde sağa sola laf yetiştirirkenki görüntüsünü yerleştirmek isterdim. Bülent Uygun gibi bir şahsiyetten sonra ‘efendi’ bir ‘futbol adamı’ daha kazanıyoruz, hayırlı olsun.

Ankaraspor ve Ankaragücü husumeti hakkında yorum yapmayacağım.
Bir Galatasaray’lı olarak dünkü maçla ilgili, bir süredir gündemde olan politik rezilliklere rağmen Ankaraspor’lu oyuncuların müthiş karakterli oyununu kutlamak isterim. Galatasaray, maçı her seferinde farklı yıldız oyuncularının oyuna ağırlığını koyabilmesi becerisiyle (Leo Franco-Kewell-Nonda) kazandı, geçen maçlardaki tempolu futboluyla değil. Maç analizi yazısı değil bu, zaten özellikle GS’daki defansif zaaf analizini Jürgen Rober başarılyla yapmış.

Yazık olan ve yakında yazık olacak olan 2 şey var, bu şartlara rağmen oyun karakterinden ödün vermeyen Ankaraspor’lu oyuncular & teknik kadro, ve Türkiye’nin en güçlü taraftar oluşumlarından olan ‘Gecekondu’.

1 yorum:

Kerem dedi ki...

Gecekondu pek rahatsız gözükmüyor şimdilik bu olanlardan
http://www.gecekondu.org/component/content/article/4-genelhaber/358-hangi-belediye-kime-yardim-etmis-