12.11.2009

"Bursaspor'da Ama Lamborghini'si Var"



Star isimli gazeten ikinci bir başlık. Bursasporlu Sercan Yıldırım, fırsat buldukça lamborghinisi ile İstanbul gecelerinde tur atıyormuş. Ne kadar tepeden bakan bir bakış açısı, başlık bile insanın midesini bulandırıyor.

"Bu pahalı araç Fenerbahçe’de Volkan Demirel ve Roberto Carlos ile Beşiktaş’ta Matias Delgado’da bulunuyor."

Sen ki, sadece Bursasporlusun nasıl olur ki Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı futbolcuların kullandığı arabayı kullanırsın değil mi?

3 büyükler dışında bir takımdaysan, yeme içme, gezme, lüks araba alma, hatta aldığın araba büyük takım topçularının arabasından silindir olarak 2, hacim olarak en az 1000 cc altta olsun, maçta büyüklerden biri sana kasti faul yapınca sesini çıkarma, hakem hakkını yiyebilir, sus otur yerine konuşma!

Şuna bak, hem Bursaspor'da, hem de Lamborghini'si var!



2 yorum:

Schumy dedi ki...

Ben konunun senin bahsettiğin kadar basit olduğunu düşünmüyorum.

Sercan 19 yaşında ne kadar kazanıyor da bu arasbayı alabiliyor ?

Araştırayım dedim ama haberde yazıyormuş. 325 bin euro nasıl verebilir bu çocuk bir arabaya bu yaşta ? Ne kadar kazanıyor kulübünden hiçbir zaman açıklanmadı ? Sadece sözleşmesinin uzatıldığı söylendi.

Zaten ondan önce de imzaladığı sözleşme maksimum ikinci profesyonel sözleşmesi olabilir.

Yani bu çocuğa bu para nereden geliyor çok önemli bir konu bence. Altından herşey çıkabilir.

Metonet dedi ki...

bence basit. ya onundur o araba, ya büyüklere gitme diye Bursaspor yönetiminden biri hediye etmiştir ya da bize gel diye büyüklerden bir yönetici.
Yılda belki 350 bin euro alıyodur prim hariç, gömmüştür parayı arabaya. Bütün para da gömülmez demeyin, benim de olsa 350binim bende gömerim düşünmeden. her halukarda kenarda bir yatırımı var. Sıkışıp satmak istediğinde zarar bile etse, emin olun o zarar geceleri barda, pavyonda yiyebileceğinden az olur. Yani aslen bir futbolcu mentalitesi ile bakarsak zarar etmiş bile sayılmaz. Kaldı ki bu adam 1-2 seneye milyonu görür kontratında Türkiye'de kalırsa.
Geleceğin en önemli yıldız adayıdır bana göre. Ertuğrul'un elinde pek de sapıtamaz diye tahmin ediyorum ya da etmek istiyorum. Yani bozulmasın. İnşallah. Son 10 yılda 1 Emre, 1 Arda çıktı. Niye derseniz, Emre FIFA 100 listesinde zaten. Arda'da ciddi bir takipçi listesine sahip. Diğerlerini adamdan saymıyor değilim yani. Bir Fatih Terim jenerasyonu daha çıkma ihtimalinin düşüklüğü sebebiyle bu adamlara iyi bakmamız lazım. Ne adamları harcadı Türk Futbolu.