5.12.2009

Geçmiş Olsun Önder


Herkes dışarı istediği yere çıkabilir, herkes 'birinin sınırının başladığı yerde başkasınınki biter' kuralına uygun olarak istediği kadar içki içebilir, herkes sarhoş olabilir, ve herkesin başına her an bir kaza gelebilir. Bunu öğrenen kişiye düşen sadece 'geçmiş olsun' demek, daha iyi olmasını dilemektir. Nitekim, herkesin bir özel yaşamı vardır.

Tabi bir nokta daha var ki, her koyun kendi bacağından asılır, yaptığı bir hata varsa herkes emin olabilir ki acısını Fenerbahçe taraftarından çok Önder'in kendisi çekecektir.

Önder'i disiplinsizlikle suçlayan insan psikolojisinden bihaber, çalışan kesim... Akşam oturun evde, ne işiniz var içkiyle, kadın peşinde koşmakla, 11'de tumba yatak bakalım, yarın iş var!!!

Geçmiş olsun Önder...

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

Fener'de garip işler oluyor. Nasıl kesti damarı? Bir de gecenin 5'i...
Sarhoş eve gelip camın üzerine düştü diye bi' tahmin yapayım ben..

Eren dedi ki...

Elini kesme nedeni herşey olabilir, ancak hukuğun en basit kuralına göre, 'suçu kanıtlanana kadar kimse suçlu sayılamaz'. Yargısız infaz yapmak işverenin yapabileceği en basit harekettir.

Eğer kulübün konu hakkında bir bildiği varsa bunu kamuoyuna açıklarlar, bu şekilde zaten bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan bir toplum olarak, her kafadan ayrı bir komplo teorisi ortaya atılmaz. Eğer kulüpte bir disiplinsizlik varsa bunun en büyük örneği, kulübün kendi futbolcusunu tüm kamuoyuna yem olarak atması, ve sorumluluk almaktan kaçmasıdır. Bir işverenin sahip olabileceği en büyük erdem, (ve profesyonellik) işçisine koşullar ne olursa olsun sahip çıkabilmesidir. Kulüp oyuncusunu yönetemiyor, veya psikolojik olarak destek çıkamıyorsa, öncelikle suçu kendinde aramalıdır.

Evet, bir disiplinsizlik var belki de, şu da unutulmamalı ki balık baştan kokar.