19.12.2009

Old Firm Yine İş Başında: Beşiktaş'ın Hakkı Yeniyor!?


Lig Tv'den:

"İlk yarının son maçında Bursaspor'a mağlup olan Beşiktaş'ta hakeme isyan var! Teknik direktör Mustafa Denizli, maç sonrası Lig TV'ye yaptığı açıklamalarda hakem Tolga Özkalfa'ya yüklenerek "Bu takımın hakkını aramak bizim doğal hakkımız. Aynı oyuncu üç kere elle topu kontrol ediyor. Devre arasında arasında 'Hocam kurallarda ikinci sarı kart verilmez mi?' diye sordum. O da bana 'Hocam ben seni terbiyeli bilirdim' dedi. Ben terbiye sınırının dışına çıkmadım. Sadece bir soru sordum" diye konuştu."

Beşiktaş'ın gerçekten hakkı yeniyor. 3-2 yerine 3-0 olmalıydı maç. Hakkını vermek lazım.

2 yorum:

Pamukk dedi ki...

ya evet 2 beşiktaş golü de hatalı
hakem sağolsun
her zaman hakemler beşiktaşa çalışır
2 ağlarız hemen tırsarlar!?! yoksa kulüpleri mi karıştırdım?!?!

hocanın söylediği olay maçın 10.dakikasında 2.kez elle oynamadan atılmayan oyuncu. kendi başına gelse kıyamet koparan insanların rakibin başına geldiğinde takındığı tavır acınası gerçekten

Kerem dedi ki...

Sevgili Pamukk,
Valla kimden bahsediyosun bilmiyorum ama biz bu blog'da hakem hatalarini yazmiyoruz. Kiyamet koparanlardan da degiliz. Sahsen 3 buyuk takimin da hakemler tarafindan genelde kayrildigini dusunuyorum. Bunun disinda rastlantisal aleyhte ve lehte bir cok hata da olabiliyor. Fakat boyle bir mactan sonra boyle bir aciklama yapmanin komikligini de paylasmadan edemedim. Mustafa Denizli'nin egosu ve sacma aciklamalari konusunda Besiktasli blog arkadaslarimla da ayni fikirdeyiz.