10.01.2010

Bir Futbolcunun Yaptığı En İyi Websitesi : Volzy.com



Almanlar Batı Avrupa'da, özellikle de Fransa-Hollanda-İngiltere hattında genelde soğuk, yaratıcılıktan ve espri yeteneğinden uzak tipler olarak tanınırlar. Bunun arkasında iki dünya savaşı, Almanların her şeyi teknik anlamda mükemmeleştirme saplantısı vs. gibi sosyal okumaları yapabilirsiniz, ya da Fulhamlı Moritz Volz'un ya da Volzy'nin yaptığı gibi bu durumla dalga geçebilirsiniz.

Videoda çalan parça gerçekten de Volz'un kendi resmi web sitesi olan volzy.com'un açılışında çalan parça. Fotoğraflar ise aynı sitenin fotoğraflar bölümünden alınmış. Sitenin her bölümü başlı başına bir fenomen olabilecek türde, fakat benim kişisel favorim Volz'un "İHoff" bölümü, işte size oradan bir capture:



1 yorum:

Eren dedi ki...

Zee Germans!!!

Hani Rijkaard'ın Barca'dayken Coldplay dinlemesinden, takıma dinletmesinden bahsedilirdi. Şu listedeki Sigur Ros'u bizimkilere dinletsen Kazım sosyal sorumluluk projelerine katılır, Sabri kendini budizme verir, Fatih Terim Miyagi San'a dönüşür.

Aşağıdaki kısımda da aklıma Hakan Şükür'ün 2003'te Fener'e kafasına top çarparak attığı gol, ve maç sonrası açıklaması geldi de......

"In fact, the first goal I scored was with my belly – and that was only because I couldn’t get out of the way quick enough."