9.02.2010

Denizlispor'a İngiliz Desteği – Ceephax'ın Dönüşü

Artık eminim, Türkiye Süper Ligi’ni takip eden İngilizler var. Daha önce Ceephax’ın Trabzonspor parçasını youtube’a ve bu bloga postlamıştım (Link). Ceephax Acid Crew'un geçtiğimiz ay yayınlanan albümünde, artık kümede kalması iyice zora giren Denizlispor'a veda niteliğinde melankolik bir ambient parça daha yer alıyor (Ceephax Acid Crew - Denizlispor). Genel olarak albüm yapısı bu iki parçadan çok farklı, neden bu 2 statik parçayı 'mücadele ve heyecan seviyesi üst seviyede' olan ligimizin takımlarıyla özdeşleştirmiş bilemiyorum ancak, bence Tom abisinin kaotik IDM parçaları, kafa göz yarma uğraşları içinde içinde estetik arayan Türk futboluna daha çok hitap ediyor.

Her neyse, ilgilenenler için, albüm genelde Acid-Chiptune çizgisinde gidiyor. 80'lere yolculuk etmek için Topaz & The Celebrity, biraz Nintendo havası için Castilian I & II, yatakta uzanıp huzur bulmak için Trabzonspor ve Denizlispor ideal. Tracklist ve -hadi legal takılalım- albümden parça satın almak isteyenler için – link.

Bu arada iki parçayı da içeren albümün ismi harika, ‘United Acid Emirates’; Star Gazetesi’ne adeta nazire yapıyor.

2 yorum:

Great White dedi ki...

Bu deli saçması şey bir müzik türüyse 24 saat boyunca bilgisayar başında vakit öldürüp duran her veled yok yere harcanıyor demektir..

Yazık..

Eren dedi ki...

Sevgili Great White,

Gençlik heyecanı işte, naparsın...