20.04.2010

Zaman Zaman... Tam da O zaman...

Sağolsun ekşi sözlük sayesinde hiç bakmadığım gazetelerin yediği haltlardan da haberim oluyor. Bu kapsama giren gazetelerden Zaman, ilginç bir habere imza atmış. Herhalde Ergenekon ile ilgili yazacak komplo kalmayınca, bu konudaki yaratıcılıklarını spora taşımak istemişler: 


"Bu sezon uğradığı kötü sonuçlarla lider Bursaspor ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Cim Bom, deplasmanda Manisaspor'a puan kaybetmesi halinde hem şampiyonluk hem de Şampiyonlar Ligi şansını kaybedecekti. Ligin kalan maçlarında ise zirve yarışı Bursaspor ile Fenerbahçe arasında geçecekti. Fenerbahçe'nin şampiyonluk ipini göğüslemesini istemeyen birçok Sarı-Kırmızılı taraftar, bu yarışta Bursaspor'u destekleyecekti. Bu yüzden Bursaspor'un bu hafta Ali Sami Yen'den üç puan alması için taraftarların bazı planlar yaptığı öğrenildi. Karşılaşmada Bursaspor'un puan kaybetme ihtimalinin ortaya çıkması halinde Sarı-Kırmızılı tribünlerin maçın yarım kalması için her türlü olayı çıkarmayı düşündükleri öğrenildi. Çıkacak olaylar sonucu maçın hakem tarafından tatil edilmesiyle Bursaspor, Diyarbakırspor maçı gibi G.Saray karşısında da üç puanla evine dönecekti.
G.Saray'da bazı taraftarların ortaya attıkları bu kötü düşünce, cumartesi günü alınan Manisaspor galibiyetiyle rafa kalktı. Lider Bursaspor'la 5 ve Fenerbahçe ile 4 puan fark olan Sarı-Kırmızılılar, ligin kalan 4 haftasındaki şampiyonluk yarışını sonuna kadar kovalayacak. Hem Fenerbahçe hem de Bursaspor'un çok zorlu maçlar yapacağını göz önünde bulunduran Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Bursaspor karşısında takımlarına yeniden destek verecek. Diyarbakırspor karşısında başlatılan protestoyu bitirme kararı alan Sarı-Kırmızılı taraftarların başta kaptan Arda Turan olmak üzere bütün oyuncuları tribünlere çağıracağı ve 90 dakika boyunca takımlarına destek olacakları dile getirildi.
BAŞKAN POLAT İÇİN ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖNEMLİ
Önümüzdeki sezonun ikinci yarısında maçlarını 52 bin kişilik Türk Telekom Arena Stadı'nda oynayacak olan G.Saray'da Başkan Adnan Polat ve yönetimi, bu sezon ya şampiyon olmak ya da Şampiyonlar Ligi hedefini tutturmak istiyor. Bu yüzden kalan 4 maçı kazanmak için Polat ve futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, taraftarın yeniden takımlarına destek olması için gerekli girişimlerde bulunacak. Diyarbakırspor maçındaki ağır protestonun ardından Manisaspor karşısında bu kez taraftarların çağrısına sessiz kalan Arda ile de görüşecek olan Adnan Polat'ın, "G.Saray takım kaptanı taraftarıyla küs olmaz. Bu yüzden artık bu konuları bir kenara bırak. Çok zorlu süreçten geçiyoruz. Bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız." uyarısında bulunduğu öğrenildi. Bu arada pazar günü lider Bursaspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, dünü izinli geçirdi."

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=975087&title=galatasaray-taraftarinin-bursa-oyununu-manisa-galibiyeti-bozdu


3 yorum:

Drama Queen dedi ki...

Fanatik'in Fotomaç'ın supersonik transfer haberlerine alışmıştık hatta gülüyorduk da bu çok çirkin bir komplo teorisi olmuş.. Galatasaray taraftarını ne sanıyor bu adamlar ya yuh!

bonaventure dedi ki...

"...bazı taraftarların ortaya attıkları bu kötü düşünce..."

webaslanda haberlere yprum yapan elemanlar varya. orada gördüler herhalde. neyse ki o çoluk çocukla bir olmuyorlar. bunun kötü bir düşünce olduğunun ayırdına varabiliyorlar. ankette yapabilirlerdi galatasaray taraftarı galatasarylı mı olsun bursasporlu mu diye.

Eren dedi ki...

Bir de aslında objektif olduklarını göstermek için tüm taraftarın Arda'yı tribüne çağıracağını yazmışlar.

Fıstık atmayınız, gülünüz geçiniz.