26.04.2009

Leo Franco Galatasaray'a Gelecek mi?

Galatasaray'ın De Sanctis ile yollarını sezon sonunda ayıracağı biliniyordu. İspanya'daki transfer dedikodularına göre, Atletico'nun kalecisi Leo Franco'nun Galatasaray ile gelecek sezon anlaştığı söyleniyormuş. Transferin detayları hakkında başka bir şey bulamadık, Betis ile kapıştığını yazmış bizim basın, genelde bu durumlarda ne yazık ki bizim takımlar Betis gibi takımlarla kapışmazlar, oyuncular başka ülkeye taşınmak yerine, oynadıkları ligin başka takımına gitmeyi tercih ederler.

Sonuç ne olursa olsun, De Sanctis bazen insanı çıldırtacak hareketler yapsa da, gitmesi durumunda Galatasaray'ın uygun fiyata bir kaleci transfer etmesi çok zor. Belki de uygun fiyata yaşlı ama uluslarası tecrübesi olan bir kaleciyi getirtip, hem birkaç sezonu garantiye alabilir, hem de getirteceği kalecinin tecrübesi sayesinde gençlerden birkaç kalecinin de pişmesi sağlanabilir.

Benim bu konudaki favorim Lehmann, adamcağızın başı zaten antremana giderken kullandığı helikopterden dolayı yeterince ağrıyor, GS yönetimi ona Floryanın yanında güzel bir ev bulursa, belki de Alman Milli Kaleci kariyerinin sonunu türkiye'de getirir.

0 yorum: