9.11.2009

Toraman mı Yusuf mu, Ekrem mı? Beşiktaş'ta neler oluyor


Çeşitli medyadan görmüş olabileceğiniz üzre Trabzon'daki bu haftasonu yapılan müsabakanın 47. dakikasında Beşiktaş'ın bulduğu golle birden olan oldu ve gol sevinci sırasında Beşiktaşlı bir takım arkadaşı golü atan Ernst'i laf yerindeyse kıçını sıkarak taciz etti. Daha önce de Veysel ve Necati arasında yaşanan (ve halen de eşi benzeri olmayan) olayı hatırlatan bu durum kafalarda ilginç sorulara yol açıyor.

Baştaki fotoda Yusuf'tan kolayca şuphelenilebilse de, buradaki fotoda ise oklar fena halde Toraman'ı gösteriyor.


Peki gerçekten neler oluyor, yoksa bunlar sahamızda görmek istemediğimiz türden hareketler mi?
bunu sokakta birine yapmak suçtur, ama takım arkadaşları arasında şakacık oyuncuk diye düşünebiliriz. E herhalde bütün günü fiziksel ve birbirleriyle içiçe geçirdikleri için futbolcular arasında normal şeylerdir bunlar.

Ama başka bir ihtimal ise Ernst'in gerçekten "milyonların gözü önünde" tacize uğramış olması, aynen memleketimizde sokakta her gün tacize uğrayan binlerce kadın gibi ve bu durumda da büyük ihtimalle utancından sessiz kalacaktir, suçlu da aklanacaktir. Eh biraz da bu yüzden sanırım futbolculuk zor meslek, sen milyonları kazan, yine de tacize uğra...

Bir diğer ihtimal de tabi bu oyuncuların aralarında bir ilişki olması, ki sanırım genelde bu da sahalarda görülmek istenmiyor. Eh peki bu duruma sarı kart mı çıkmalıydı acaba "toplum ahlakını bozmaya" kasıttan?

Tabi çıkışa ihtiyacı olan bi takımın içinde böyle sevgi istek ve şehvet duygularının olması takımın performansını ciddi bir şekilde artırabilir. Darısı Yıldırım Demirören'in başına...

5 yorum:

Schumy dedi ki...

Erhan veya Ekrem olmasın. Erkan uzun süredir oynamıyor diye biliyorum.

Ama hareket normal, en azından önünü tutmamış :D :D

tamchee dedi ki...

Hani derler ya "kimin eli kimin götünde, belli değil..?!" diye..
Buradaki durumda "kimin eli Ernst'in götünde.?" şeklinde..!!
Bence o elin sahibi kimse çıksın "evet ben yaptım.!" desin yoksa bizim maçta kimse gol atmak istemeyecek bu sapık yüzünden..!!
:D

kaiowas dedi ki...

pardon yanlis yazmisim, ekrem dag demek istedim, ama bence toraman zaten

AcıbadeM dedi ki...

Ekrem olduğu yazılmıştı bir gazete. Herhalde "Aman diyeyim Ernst g.tüne sahip ol bir daha ishal olma" demeye getiriyor :)

Gökçe dedi ki...

Necati ve Veysel olayindaki gibi enteresan. okul hayati boyunca takimlarda spor yapanlar icin cok sasirtici bir goruntu degil ki bu. Neden bu kadar tepki veriliyor veya gundeme geliyor enteresan. Bizim zamanimizda sik sik yaptigimiz seyler bunlar...