26.09.2008

Fenerbahçe'ye Büyük Kıyak (!)

Efendim yazının başlığı aynen bugünkü bir çok ulusal gazetede ve bu gazetelerin internet sayfalarında çıkan kelimeler. Neymiş efendim Tahkim kurulu Volkan Demirel'in cezasını gece yarısı bir maç indirmiş.

Ondan sonra hala bu 'Fenerli Medya' masalları ile milleti uyutmaya çalışıyorlar ya çok şaşırıyorum. Aynı 'fakir fukara', 'çifte telli' ve '11 Metin' yaklaşımları gibi. Bunu Adnan Polat ve Hıncal Uluç çok güzel kullanıyorlar. Bir kere tebrik etmiştim, tekrar edeyim.

Kıyak olayına da bir göz atalım, Fenerbahçe tüm hafta Volkan Babacan'la hazırlanmış, Volkan Demirel Sivas'a götürülmemiş bile. Sen şimdi adamı gece yarısı affet, Volkan Demirel tek başına Sivas'a gelsin, kalecilik gibi tamamen konsantrasyona dayalı bir mevkide bütün hafta lay lay yapıp bu zor deplasmanda kaleye geçsin. Volkan Babacan yıkılsın.

Şimdi bu 'Fenerli Medya' söylemini kullanan Galatasaray'lılar gibi konuşuyorum:

'Volkan'ın 2 maç cezasının maçtan 20 saat önce 1 maça indirilmesi tamamen Fenerbahçe'nin moral motivasyonunu bozmak, takımı karışıtırmak için Galatasaray'ın tertiplediği komplodur'

Ne oldu, oldu mu şimdi bu yazı? Maalesef bu tür anlayışa sabretmek zorundayız...

Not: Sakın bana aynı olayı Fenerbahçe tarafından anlatan bir olayla gelmeyin, yazıyı dikkatli okuyun. Ben Fenerbahçe'li yazarlar böyle yapmıyor, hepsi çok süper demiyorum. Herkes yapıyor bu işi bu medya kirliliğinde ve reyting savaşlarında diyorum ama yıllardır ortada bir 'Fener Medyası' lafı, 'hadi ordan' derler adama...

Not II: Volkan'ın fotoğraftaki formasından arıyorum ama Fenerium'larda satılıyor mu, bilgisi olan var mıdır?

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yazı gerçekten çok başarılı. Maalesef zamanlama açısından çok saçma bir af kararı.

Bir başka maalesef ise, kaleci formalarının Fenerium'larda satılmamasına.

Sevgiler...

T.Volkan CENGEN
@ antu.com

Adsız dedi ki...

Tam eger Fenerbahce takim icerisinde huzurun bozulmamasini istiyorsa Volkan Demirel'i hazir olmadigi icin takima almaz, kaleyi de Volkan Babacan'a vererek kendisine guvendigini gosterir, moralini iyice yukseltir yazacaktim. Eger Volkan Babacan'a guvenmiyorlarsa zaten kadroda ne isi var diyecektim. Ama sonra gordum ki Fenerbahce de Volkan Demirel'i kadroya almamis bu mac icin, kaleyi teslim etmemis. Son dakikada boyle bir karar verilmesi hos degil tabi ama Fenerbahce'nin sorunu bertaraf etmek icin cok kolay bir yolu vardi ve onu secmis. Volkan Demirel haftaya baslar kaldigi yerden, artik kacinci hafta son dakikada kirmizi kart gorur, onu bilemiyorum.