30.04.2009

Adriano Flamengo'da...


Bu transfer ozellikle sezon basinda Ronaldo'yu Corinthians'a kaptirarak taraftarlarini hayal kirikligina ugratan Flamengo yonetimi icin cok buyuk onem tasiyor, zira Ronaldo cocuklugundan beri Flamengo'da oynamak istedigini ve Brezilya'ya donusunde ilk tercihinin Flamengo olacagini uzun zamandir medyaya acikliyordu, fakat ne olduysa oldu-burada sponsorlara suc atan Flamengo taraftarlarinin yaninda cesitli komplo teorileri Brezilya'da hararetli sekilde tartisilmaya hala devam ede dursun-Ronaldo (Sisman Fenomen), ani bir operasyonla Corinthians formasi giyecegini acikladi...Bu gelismeler Brezilya'da sezon baslagicinda Flamengo acisindan hem bir prestij kaybi hem de taraftarlar icin hayal kirikligi yaratmadi desem yalan olur.
Hal boyle olunca, madem Ronaldo olmadi bari Adriano'yu kacirmayalim diyen Flamengo yonetimi bu sefer isi saglama almis gibi. Adini aciklamadiklari sponsorlarinin da yardimiyla Adriano'yu tekrar Flamengo'ya (ki Adriano'nun futbol arenasina ciktigi kluptur ayni zamanda) getirmeye cok yakinlar. Imzanin Carioca eyalet sampiyonasindaki son karsilasma olan Botafogo-Flamengo macindan sonra atilmasina kesin gozuyle bakiliyor...Transferi mumkun kilan belki de Adriano'nun Brezilya medyasina yaptigi su onemli aciklama oldu; "Futbol'a donersem bu sadece ve sadece rubro-negro (kirmizi siyahlarin) formasi altinda olur." Bu aciklamanin akabinde Flamengo taraftari Adriano'nun ismini Maracana'da anarak yonetime bu transferi ne kadar istediklerini belirttiler ve zira sonunda muratlarina erecek gibiler...

3 yorum:

LeFoot dedi ki...

Eski günlerine dönmesi çok zor artık Adriano'nun... Fakat eğer dönmek için, çabalayacaksa da doğru adres Flamengo'dur.

Son dönemde Avrupa'da parlayan Brezilyalılar sonunu güzel getiremiyor bir türlü... Büyük takımların göz önünde bulundurması gerekiyr artık bu durumu.

Gökçe dedi ki...

Yillik 1.2 milyon Euro civari bir para konusuluyor Adriano icin. Guiza'ya selam olsun...

Volkan dedi ki...

Ronaldo Brezilya'da formunu yakalamaya başladı. Belki Adriano da orada kendini toparlar.