20.05.2009

Manchester City : Dostlar Transferde Görsün


Dün iş güç arasında kaçırmışım, Manchester City'nin yeni gündemi Gonzalo Higuain olmuş. Transfer döneminin bağıran ama bağırdığı kadar iş yapamayan takımı, Higuain için 40 milyon avro'yu gözden çıkarmış... Bugün Wenger'in tekrar Arsenal ile anlaştığı haberini vermiştik, hatırlarsanız Wenger'e ayrılan bütçe 15 milyon sterlin kadardı. Gerçi City bu: kendisine göre transfer spekülasyonları yapmakta başarılı, belki de bu transfer de hiç gerçekleşmeyecek. Benim önerim, Manchester City isminden şehrin adını çıkarsın, ne kadar baş döndüren teklifler de verseler, futbolcular Manchester adını duyunca ister istemez United gibi başarısı banko bir klüp varken, aynı şehirde sadece bir kaç kilometre ötede niye bütün turnuvalarda nal toplayayım ki diyor bana kalırsa... Bu yaz yine İngiltere'de City konuşulacakmış gibi geliyor, yazık keşke bizim buraların takımı olsaydı, sırf renkli transfer dedikodular ile, bizim spor gazetelerini tek başına ihya ederdi.

"A little less conversation, a little more action please..." City taraftarları bu şarkıyı söylemeye başlarsa şaşırmayın derim.


2 yorum:

Gaizka Mendieta dedi ki...

40 milyon euro'yu gözden çıkardıkları isim milli takımına yine çağrılmadı.

tabi maradonanın bok yemesi bu.Hala anlam verebilmiş değilim.Geçen gün açıkladğı aday kadroda yine yok...

Volkan dedi ki...

Milli takıma çağrılmanın ötesinde, Manchester zaten sükse yapacak transfer arıyor, yoksa ben gerçekten oyuncuları performanslarına göre değerlendirdiklerini düşünmüyorum...