3.05.2009

Pep Guardiola

Bu adama iyi bakın...
Bundan 4-5 sene sonra, Barcelona birkaç Avrupa Kupası ve Şampiyonluk kazandıktan sonra, hani olur ya, bizim buralara gelirse şimdiden söylenecekleri hazırlayın.
"Barcelona'dan başka takım çalıştırmadı ki, bizim ligde iş yapamaz."
"..o takım kimde olsa şampiyon yapar, Messi var orada, sonra Messi var, bi de aaaa... Messi var işte..."
"Hayatı boyunca Barcelona'da ev-idman sahası arasında gidip gelmiş, şimdi burada büyük bir "camıya"nın yükünü bu adam nasıl kaldıracak?"
Sözlerini şimdiden hazırlayın, nasıl olsa beğenmeyeceksiniz, gelirse de tez elden göndermek için çaba sarfedeceksiniz.
Sonuçta siz ve tenekeden imparatorlarınız burayı bizim gibi futbolseverlere dar etmeli ki, sizin de foyanız meydana çıkmasın.
İlginçtir ama, hep kovduklarınız sizinle tekrar karşılaşıyor; en son "kasap suratlı" diye dalga geçerek kovdurduğunuz adam sizin tenekeden imparatoru fena benzetmişti hatırlarsam.
Aman diyim Pep'ciğim, yarın öbür gün işsiz kalırsın falan, buralara geleyim deme, varsa bir isteğin buradan siz sana göndeririz buradan merak etme...

2 yorum:

Eren dedi ki...

ne kadar bir GS'li olarak Fatih Terim'den şu an itibariyle nefret etsem de bir dönem Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi futbolu oynatmış olan adamdır. ister Hagi deyin, ister Popescu, ister Hakan Şükür, ama o takımın eline hiçbir Türk takımı su dökemez.

tabi artık neyin nesi olduğu artık ortada. bir de şansı olmasa...

gelecekte Guardiola'nın benzer bir duruma gelmeyeceğini kim bilebilir? sonuçta karakter meselesi.

kaiowas dedi ki...

Evet Guardiola da acaip hirsli bi tip ama fa$o olmadigi kesin