24.05.2009

Saldır Batuhan'a Necip Türk Milleti !



Yeni bir kurban bulduk hayırlı olsun. Adı Batuhan Karadeniz. Artık bu saatten sonra Batuhan'ın acil olarak Edirne ötesine geçmesi lazım. Burada ona artık rahat yüzü yok. Toplumsal şizofrenimizin yeni kurbanı bu gencecik "adam". (Daha çocuk diyorlar ya 18 yaşındaki adama!)Çocuk dedikleri oyuncudan da sonra maç başına 3 gol, her maçta süper performans, hatta gol krallığı bekliyorlar. Sen "çocuk" olarak gördüğün birinden "adam" olanın bile yapamayacağını beklersen, işte böyle sapıttırıverirsin gencecik delikanlıyı.

Madem ahlakçılığınız tuttu necip Türk Milleti, size sorarım, Batuhan Karadeniz ne yapmıştır size ya da çevresine zarar verecek? Mesela 18-20li yaşlarında nereden nereye gidildiği bilinmeyen bir saatte masum bir yayayı mı ezmiştir arabasıyla, ya da Milli maçta tribünlere "kolum girsin" hareketi mi yapmıştır. Yenildiği zaman, eşsiz misafirperverliğini gösterip, tekme tokat dövmüş müdür rakip oyuncuları. Batuhan'ın arkasında imparatoreler yok tabi, maç öncesi demeçlerinde "kutlu doğum haftasına yakışan bir maç" olsun diyecek bir tipe de benzemiyor. Aslında gayet de bireyselliğinin farkında olan, o yüzden de hafiften "şımaran" biri. "Ego"yu doğalgaz dağıtım şirketi sananlar için, Batuhan'ın egosu eşittir "şımarmak" zaten. E peki gece hayatı diyeceksiniz, tamam kendine çeki düzen versin ama bunu da önce biraz kaybederek yapsın, insan olan hatalarından ders alır, başkalarının laflarından değil.

Yok efendim çok yetenekliymiş de ama şımarıkmış; onu ancak Bülent Uygun adam edermiş, yurtdışına gitseymiş böyle olmazmış da... Berberde saç kesilirken yapılan müthiş tespitlerinizin ötesine geçin biraz! Şunu açıkça söyleyin de rahatlayın, "adam 18 yaşında 3 tane fıstıkla takılıyor, ulan ben hayatımda şu hatunların yarısı kadar güzeliyle bile beraber olamadım." deyiverin, geçsin gitsin üzerinizden şu çok "ahlakçı" "hakan şükürisk" tavır... Gazetecilik, birinin arkadaşlarıyla çektirdiği özel fotoğrafları mı yayınlamaktır, aynısı Arda'ya da yapılmadı mı? Hangimizin böyle fotoğrafları yok ki (olmayanları tenzih ederim), fakat bunların halka izinsizce ifşa edilme hakkını size veren kimdir? Futbolcunun da özel hayatı olamaz mı, burayı ingiltereye mi çevirmeye çalışıyorsunuz, yakında ingiltereden sonra en çabuk oyuncu harcayan spor basınına sahip olacağız farkında değil misiniz?

Burada kabahatin büyüğü aslında Beşiktaş Yönetiminde, Batuhan senin oyuncun başka takımda da oynasa; o fotoğrafları bastırtmayacaksın. Sen değerlerine sahip çıkmazsan, başkaları harcar. Beşiktaş yönetiminin hala spor medyasını tarafsız zannetme naifliği inanılmaz zaten, Fenerbahçe ve Galatasaraylıların at koşturduğu bir spor basını mecrasına Batuhan'ı atmışlar yem gibi, garibim ne yapsa, hatta yapmasa bile hep suçlu, gol atsa da şımarık, iyi oynasa da alemci, takımına puan kazandırsa da hep kadro dışı!

Ahlak anlayışı, eşcinsel komşusunu "burada ibne istemiyorum" diye evinden kovup, Zeki Müren ve Bülent Ersoy'un bütün şarkılarını ezbere bilenlerin elinde kaldığı sürece, Batuhan gibi oyuncular bize çok! Verin bize Emre'mizi, Cipsever Hakan'ımızı,rüştünü Rüştü Döverek Gösteren Necip "Bizi Şampiyon Yapmayacaklar" Başkanı, bize onlar yeter...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Mükemmel yazmışsın.

shenem dedi ki...

malesef herşeyde olduğu gibi sporda da bazı etiketlerin dışına çıkılamıyor!..bu yazı için teşekkürler,çok iyi demişsin:)

stalker dedi ki...

türkiye toplumu halihazırdaki büyük riyakarlığını futbolda da gösteriyor. durum bundan ibaret. son 20 senede 2. bir batuhan göstersinler görelim. var mı 16-17 yaşında 1. ligde forma giyip gol atan.. bu çocuk 18'ini yeni doldurdu, ve her hafta oynuyor.

bu toplum ne bekliyor bu gençlikten anlamakta zorlanıyorum. ne verdin,ne istiyorsun? bi düşün çocuğun yakasından üçkağıtçı ikiyüzlüler..