7.05.2009

Transfer Dedikodusuymus Ablam - 4

Bu hafta Sampiyonlar Ligi maclari transfer dedikodularinin onunu almis gibi gozukuyor, fakat baskanlar, menejerler, ve futbolcular aslinda yine hic bos durmamis. Bu haftaki dedikodular Diego, Real Madrid'in baskan adayi Perez, ve herkesin bildigi gibi Ribery uzerine. Once Diego'dan baslayalim. Juventus'un Brezilyali yildizin pesinde oldugu uzun zamandir biliniyordu. 24 yasindaki Werder Bremenli oyuncu ustun teknik kapasitesi ile bir cok takimin kadrosunda gormek isteyecegi bir oyuncu, hatta bildigim kadariyla Bayern Munich ve Inter de kendisiyle bir sure ilgilenmisti. Fakat Juventus'un baskani Giovanni Cobolli Gigli bugun yaptigi aciklamayla Juventus'in Diego'ya imza attirma asamasinda oldugunu kesinlestirdi. Bonservis ucretinin 25 milyon avro olacagi soyleniyor. Juventus'a hayirli olsun diyelim ve ayrica Juvelilerin icine su serpecek su haberi de vereyim Buffon gelecek sezon da Juventus'da.
Bir diger haberimiz Real'in baskan adayi- fantastik transfer ustasi- Florentino Perez hakkinda. Gorunuse gore Perez secilirse, Christiano Ronaldo, Fabregas, ve Xabi Alonso'yu transfer listesinin ilk uc sirasina koyacakmis. Man U, Arsenal ve Liverpool bu ise ne der bilinmez, tabi Perez'in bu kadar parayi nereden bulacagi da mechul. Demek ki bu yaz da boyle bombalarla gecip gidecek.
Son olarak Turk basinina da yansiyan Ribery Manchester'a gidiyor haberi var. Konusulan rakam 62.5 milyon sterlin ki bu parayi bir arada goren insan sayisi uzaya giden insan sayisindan az olabilir. Bu transferin CR7'nin Madrid'e gitmesiyle baglantili olacagi soyleniyor fakat Guardian'in haberine gore Bayern'e teklif coktan verilmis.

0 yorum: