18.05.2009

Transfer Dedikodusuymus Ablam - 5

Sevilen kosemiz TDA bu hafta besinci bolumuyle biraz gec de olsa iste karsinizda. Bu herseyi basharflerine indirgeme/kisaltma manyakligi Amerika'da ucuncu senemi geciriyor olmamla alakali tabi ki. How I met your mother dizisi HIMYM mesela burada (nasil soylendiginden emin degilim). Amerikalilar bir onceki baskanlarini ise sadece bir harf olarak aniyorlar (W.). Olayin uc noktasi ise bir ara kendini sadece bir simgeyle tanimlayan daha-once-Prince-adiyla-bilinen-sanatci. Neyse konumuza donelim, bu hafta uzun suredir takip ettigimiz Tevez sorunsalinin son perdesini aralandiriyoruz. Ayrica Robin Van Persie'nin Arsenal'deki gelecegi hakkindaki soru isaretleri de devam ediyor. Vefa Guney Londra'da bir pub ismiymis meger sadece...
Tevez ile ilgilenen kluplerin sayisi gittikce artiyor. Su ana kadar Chelsea, Arsenal, Manchester City ve Aston Villa'nin ismi gecti ama sanirim Tevez'in en ciddi taliplisi Liverpool olacak. Bu arada Tevez'in maliyeti 24 milyon pound civarinda olacak ve bu ucreti verecek klup sayisi pek fazla degil. Tabi sampiyonluk kutlamasi yasayan Manchester United da herkes hala Tevez'i konusuyor. Hatta gecen gun Tevez'in gidisini protesto eden kizgin bir tarafter gurubu Old Trafford'un girisine bira siseleri firlatip ortami biraya bulamislar.


Robin van Persie sezon sonunda Arsenal'den gidebilir. Klup yonetimi ve van Persie arasindaki gorusmeler simdilik tikanmis ve Arsenal bu oyuncuyu satip nakit sikintisini gidermek istiyormus.


Son olarak Didier Drogba, Chelsea'deki gelecegini 30 Mayistaki Chelsea-Everton FA Cup finalinden sonra tartismak istedigini gazetecilere bildirmis. Drogba'nin da kontratinda sadece bir sene kaldi ve 31 yasinda olmasi sebebiyle kendisine uzun bir kontrat yapmak isteyecek. Tabi Drogba'nin Sampiyonlar Ligi yari finalinden yaptiklari aleyhinde delil olarak kullanilacaktir. En son dedikodular Drogba'ya iki senelik bir kontrat teklif edilecegi yonunde.


Belli ki bu hafta transfer piyasasinda pek bi bomba patlamamis ama gidecekler kadar kalacaklarda oldukca onem teskil ediyor olmali.



1 yorum:

Eren dedi ki...

Tevez Besiktasa gitmiyo muydu yaw? :D