22.06.2009

Neden hiçbirsey olmuyor ?

Avrupa futbol piyasasinda Real Madrid'in "Bu sene Barça'yi yakalamamamiz lazim yoksa rezil olmaya devam edecegiz" diye yuz milyonlari havaya sactigindan beri hiçbirsey olmuyor. Ibrahimoviç Etoo Tevez gibi yuksek maasli oyuncular kulup degistirmek istiyorlar fakat o maaslari odemek isteyen çikmiyor. kriz var mi, var, bonservissiz oyuncular icin de henuz erken, iyice etraf koklaniyor, en iyi teklif araniyor. Transfer isleri buyuk gizlilikle yurutuluyor, ya da rastgele yurutuluyor, ya da hiç yurutulmuyor, dedikodudan baska hicbirsey duyamadigimiz icin hangisi dogru karar vermemiz mumkun degil. Trabzonspor'u artik kimse çalistirmak istemiyor gibi gorunuyor, 1 aydir hala bir teknik direktor yok. Besiktas guyya sampiyon oldu ama son bir aydir nedense hiç oyle bir hava yok ortalikta, tek bir oyuncu fahis fiyatlara alinmadi, e yeni ilginç transfer de yok diye takim yine 3. plana dusuverdi. Juninho 2.5 milyona Katar'a gidiyor, e peki niye onun yerine 2.6 milyona Turkiye'ye gelmiyor, Katar'in havasini suyunu çok mu seviyor? Fenerle Galatasaray taraftarlarini heyecanlandirmak icin en cok is yapmis olanlar, fakat hala soyle kesinlikle iyi transfer denilecek biri yok ortalikta. Peki neden hiç birsey olmuyor?

Not: Bugun Kolombiyali Escobar'in oldurulusunun ve benim futbolun asla sadece futbol olmadigini anlayisimin 15. yildonumu. Herkese gunaydin...


1 yorum:

Kerem dedi ki...

Hakikaten transferde 'dostlar alisveriste gorsun' mantalitesi hakim bu aylarda. Bence herkes Real Madrid'in kizdirdigi piyasanin durulmasini bekliyor.