23.07.2009

Barça Gururla Sunar: Keirrison de Souza Carneiro



15 milyon avroya, Avrupa'nın en formda takımına transfer oldu. Herkes Benzema, Ronaldo, Kaka transferlerine, Barça'nın İbra atağına takılmışken, Begiristain Brezilya'ya gitti, transferi halletti. Son 10 yıldır olduğu gibi, Real bugüne yatırım yaparken, Barcelonalılar yine geleceğe bir olta attılar; tutarsa gelecek balık çok büyük olacak gibi...


3 yorum:

kaiowasss dedi ki...

Kiraya verilecek galiba once. Ah Bojan'ima yazik oldu, daha 18'inde yavriiiim, artik biraz zor oynar alt liglerin ustasi... Dos Santos'a da yazik olmustu ayrica bence. Ama kaç forvet sigar ki bi takima? Ah ne acimasiz su futbol

Sekhranikos dedi ki...

bir günde fenerdir, galatasaraydır ne bileyim herhangi bir türk takımı şöyle bir oyuncu alıverse. iki sene sonra tutamasa elinde satsa lakin desekki bu da bizde yıldızlaştı. yok olmuyor olmayacak. ağaç dibine düşenlerden marmelat yapmaya çalışıyoruz tadı bozuk oluncada havaya suya bahane buluyoruz.

Volkan dedi ki...

@Sekhranikos,
Aynı duyguları paylaşıyoruz,
Mesela en son hangi yabancı oyuncuyu İngiltere Premier Ligine sattık?
Toshack'ın üstelemesiyle La Liga yolunu tutan, Geremi ve Baliç dışında kaç yabancı oyuncu bizim takımlarda parlayıp gitti?
Lima, Gaziantep'in ardından Roma'ya kadar yükseldi mesela, 2. bir örnek verebilir miyiz İtalya ligine gidip bu kadar yükselen?

Şampiyon takımın en golcü oyuncusu ancak egenin öbür kıyısına transfer oluyor. Büyük takımlara sattıklarımız da, Carew, Anelka gibi zaten Avrupa'da isimleri olan oyuncular, mesela Alex ki, Garrincha'nın istatistiklerine göre son 5 yılın gol kralı, hangi büyük ligin,hangi takımına satılabilir ki?