29.07.2009

İbrahimovic Az Daha Arsenalli Oluyormuş!


Bu sefer yabancı bloglardan bir ilginç haberi paylaşalım sevgili okurlar. Arsenal Action adlı blog'da bugün ilginç bir fotoğraf gördük. Genç Zlatan, ki ben de pek benzetemedim nedense, aslında zamanında Arsenal'in kapısından dönmüş. Nasıl mı dersiniz?

Arsenal, 2001'de o zamanlar daha Malmö'de oynayan Zlatan için takımı ile her konuda anlaşmış. Hatta, Zlatan Arsenal gibi bir klübe gitmenin heyecanıyla haberi bütün arkadaşlarıyla paylaşmış. Fakat sonradan, nedendir bilinmez, Wenger Hoca, imzalar atılmadan önce Zlatan'ı bir süreliğine denemek istemiş. "Deneme süresine" çok bozulan Zlatan da görüşmelerden kızgın bir şekilde ayrılıp, kendisiyle ilgilenen bir başka büyük klüp, Ajax'ın yolunu tutmuş.

Wenger gerçekten deneme süresi istedi mi bilinmez ama Gunners o sene, 3 milyon pound'a Zlatan'ı almak yerine, 8 milyon pound'a Francis Jeffers ile anlaşmış. Yıl 2009, Zlatan'ın geldiği konum ve değeri ortada, Francis'in ise geldiği, ya da gelemediği konum ortada, ki kendisi de bir dönemin fazlaca abartılan Britanyalı yeteneklerindendir; Wenger Zlatan olayında baltayı taşa vurmuş gibi sanki...

3 yorum:

kaiowasss dedi ki...

Ibrahimoviçten bir inci daha: "Bana kotu davranan teknik direktorleri seviyorum" (Capello ornegi). Kaynak Elmundodeportivo : http://www.elmundodeportivo.es/gen/20090725/53751919487/noticia/ibrahimovic-me-gustan-los-tecnicos-que-me-tratan-mal.html.
Siz hic Messi'yi itip çeken Guardiola'yi gordunuz mu? Ben gordum, Messi cocuk gibi kaliyor...

Sami dedi ki...

Baa kotu davranmani istiyorum

Genç Arsenal dedi ki...

drogba yı da almak üzereyken vazgeçmiş wenger :)