8.07.2009

Kayserispor'dan Bir Transfer Bombası(!) Daha

Mehmet Topuz transferindeki dirayetli(!) duruşlarıyla spor ahlakı konusunda hepimizi aydınlatan Kayserispor klübü, bu sefer de Gençlerbirliği'nin sözleşmesi devam eden oyuncusu James Troisi'nin Kayseri'de tutulması ile gündemde.

NTVSpor'daki haberden, 2011'e kadar sözleşmesi bulunan ve şu anda takımı ile kampta olması gereken Avustralyalı oyuncunun, kampa gelmediğini ve Gençlerbirliği'nden hiç kimsenin, tercümanının bile, ona ulaşamadığını öğreniyoruz. Kayseri'de "tutulduğu" öğrenilen oyuncu ile ilgili olarak, Kayserispor da bir açıklama yapmıyor. Ülkenin değişen politik dengelerinde, şamar oğlanı haline gelen Gençlerbirliği, Eskişehir'den sonra Kayseri'den de bir kazık yemek üzere sanırım. Ee, sonuçta Kayseri ülkenin de facto başkentlerinden biri, istediğin oyuncuyu istediğin klübe sat, istediğin oyuncuyu da al, sana kim karışır ki! Birkaç güne kadar, Troisi'yi kafasında kayserispor kasketi ile imza töreninde görürseniz şaşırmayın. Hatta kimbilir, kasketin üzerinde "herkes bir gün kayserili olacak" yazısı da olabilir. Açıkçası, bu slogan fenerbahçelilik daha da çok tutabilir, sonuçta hepimiz kayserililiğe, istanbulluluktan; şark kurnazlığına da, prensipli yaşamaktan daha meyilli insanlarız.

Gençlerbirliği'ne de tavsiyem, bence durumu kabullenin, kayserililiği karşınıza almayın, sonra mazallah klübün bir yerlerden borçları çıkar, yönetimi ergenekondan hapse girer, antreman sahasından da silah falan çıkar. Siz uslu uslu, Afrikalı oyuncuları ucuza kapatıp, pahalıya satma yöntemine devam edin...






4 yorum:

Adsız dedi ki...

Kizdirdiniz Topuz'u aldik, daha kizdirmayin Topunuzu aliriz...

Volkan dedi ki...

@adsız
kimse satılık mal değildir, kendini satılabilir mal olarak görenler hariç...

Gençay Ergez dedi ki...

Bu sezon Kayserispor etik tarihini yeniden kaleme Süleyman Hurma önderliğinde sempatilerini kaybediyorlar. Futbolcu transferleri köle ticareti değildir.

Eren dedi ki...

adsız arkadaş'a, zeka pırıltısı dolu kelime esprili mesajı için teşekkürler... renk katmış