28.08.2009

Fırsat Budur Saldırın!!!


Bugün tüm boyalı basın ve bloglarda ağız birliği etmişcesine yazılmış Uğur Boral’a, Selçuk Şahin’e ve bunların genelinde Fenerbahçe’ye sallamaları bol bol bulabilirisiniz...

Fenerbahçe’nin ilk tekleme maçını sezon başından beri yapamadıklarımız(!) için kullanmayı iyi bildik.

Hiç umursamadım dünkü maçı aynı futbolcular gibi, geçen senenin üstüne santim santim inşa edilen yeni bir yapıda her çalışanın biraz mola verme hakkı vardır. Hele ki deplasmanda rakibinizi iki golle geçmiş ve doksanıncı saniyede evinizde bir gol bulmuşsanız. Yaklaşık biraydır haftada üç maç yapan bu takımdan daha iyisi beklenemez, hele ki Koch’un antremanlarını düşündükçe.

Ama sevgili basın ve gün geçtikçe onlara benzeyen bloglarımız fırsatı kaçırmamışlar; her biri en az üç akviyeden bahsediyor. Şaka değil evet üç takviye, yani günümüz Türkiye şartlarında minimum beşerden on beş miyon Avro. (daha ucuzunu beğenmeyiz).

Tamam Uğur’u görünce hakikaten geçen sene akla geliyor, tamam Selçuk hala eski Selçuk ta. Bu adamlar yedek te olamayacak kadar kötü değiller. Geçen senenin as oyuncuları bu sene on beşer dakikalık yedeklere dönüşünce bu kadar moral bozukluğu normal. Sezon ilerledikçe eski vasat görüntülerine ulaşacaklar.

Fenerbahçe’liler rahat olsun kazasız geçilecek Manisaspor maçı sonrası ulusal maç arasından takım neredeyse tam kadro olarak çıkacak.

6 yorum:

Kerem dedi ki...

Uğur'la Selçuk bundan iyi şans bulamazlardı kendilerine. Fakat beklenildiği gibi çarçur ettiler. Yedek olarak bile kalmaları takıma zarar verir bence çünkü gençlerin önlerini kesiyorlar.

Eren dedi ki...

Hangi gençler? FB altyapısından futbolcu çıksa bile nereye kadar gelebiliyor? bkz. Genç Semih

Kerem dedi ki...

Abdülkadir'den Furkan'dan filan bahsediyodum ben mesela, ama altyapıdan yetişmiyor tabi bunlar başka altyapılardan transfer ediliyor.

Volkan dedi ki...

Genç Semih artık padişah adı gibi geliyor bana...

Gençliği gitti namı kaldı misali

Ama helal olsun çok doğru yazmıssın
Zaten Daum Türkiye'de kadroyu en geniş kullanan teknik direktörlerden biridir, yedeklerinin söylenmesine o yüzden hiç gerek yok...

takviye dersen...

"Bence fenerbahçeye 7 ile 13 arasında takviye lazım..." lafını unutamam, bir klasiktir...

13 x 5 milyon avro = 65 milyon ...

Bolat dedi ki...

Sevgili Garrincha,

dünkü gördügümüz ufak bir teklemeden ziyade bir tura malolabilecek bir hezimet bile olabilirdi...

Lakin, Fenerbahce'ye takviye yapilmalidir diyenlere karsi ben de senin gibi düsünüyorum. Sartlari düsünmeden sallamak olmaz; takim budur ve bununla devam edilecektir.

Adsız dedi ki...

Manisaspor konusunda zaten en ufak bir endişem yoktu. Fenerbahçe çok formda ve kadro eksiği de çok fazla yok. Bu performansı hiç kaybetmeden Avrupa Ligi'ne odaklanması gerekiyor. Çünkü eşleşmelerde büyük bir fırsat elde etti ve çok zorlu rakiplerle aynı gruba düşmedi. Eğer aklını kullanırsa Avrupa'da iyi bir derece alabiliriz.