31.08.2009

Yakışmıyor II


Daha önce yazmıştım bir daha söylüyorum Emre Belözoğlu hala Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Sadece Fenerbahçe forması da değil, giyeceği hiç bir formaya yakışmaz. Kendisine ayağa kalkması için uzatılan kolu itmesi, hakeme posta koyması, sahada işini yapan futbolcuları tehdit etmesi... Geçen seneden beri süregelen bu hareketleri belki düzelir diye alttan alanlar var. Kazım'a yazıp çizilenlerin beşte biri söylenmiyor bu adam hakkında. Sahada mafya bozuntusu gibi davranan bu adama birileri haddini bildirmeli. Sırf iyi oynuyor diye sportmenlik yoksunu bir futbolcuyu desteklememeli Fenerbahçe taraftarı. Bu tavırlarından sonra da kesinlikle kaptanlık pazubandını takmamalı.

5 yorum:

Gökçe dedi ki...

Adama tam birazcik isinmaya basliyoruz, hadi bazi seyleri unutalim diyoruz ama iste huylu huyundan vazgecmiyor.

Iste okul hayatinin insan karakterine etkisini buradan cikarabiliriz. Ya da agac yasken egilir atasozunun degerini. Bizim agaci da eski hocalari(!) yasken egmis ama yanlis yere egmis kendileri gibi...

gillerprensi dedi ki...

Garrincha arkadaşımın dediklerine katılıyorum. Bir Galatasaraylı olarak Galatasaray'dayken de çirkeflik konusunda yetiştiğini anlayabiliyordum. Leeds maçında kendisine az sallamadım:D Hagi'ye hayran olmama rağmen saha içi tavırlarının Emre'ye geçmesi üzücü.Kendisine çok güvenmesi,çakma bir kabadayı kültürü ile yoğruluşu kendisini terbiyesiz yaptı ne yazık ki. Oysa ki biz ondan bir dünya yıldızı olmasını beklemiştik. Bu arada bu tarzı benimseyebileceğini düşündüğüm Arda için de endişeleniyorum...

Kerem dedi ki...

Arda'nın böyle olacağını düşünmüyorum. Çok fazla tanımıyorum ama dışardan böyle psikopata bağlayacak birine benzemiyor. Tersine sempatik bir karakteri var. Tek sorun genç yaşta üzerine çok sorumluluk verilmesi. İşler iyi giderken sorun yok ama Galatasaray bocalamaya başlarsa bu büyük yükün altında ezilebilir.

Adsız dedi ki...

Emre Belezoğlu Avrupa görmüş bir futbolcu. Tecrübeli ve birçok kaliteli takımda oynamış zamanında. Şuanda da Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en önemli takımlarından birinde. Nasıl olurda sinirlerini bu kadar kolay aktarır bu kadar kolay öfkelenir? Kendine neden hakim olamaz. Fenerbahçe bu sene Avrupa'da. Çok da başarılı olacak Avrupa Ligi'nde ama umarım Emre ve onun gibi futbolcular yüzünden Avrupa'ya kötü yansıtmayız kendimizi.

SK dedi ki...

Lugano ve Volkan Demirel'de Galatasaray'da yetismedigine gore o kultur her camiada var.Yillardir soylerim hic bir buyuk kulubun yapilan pislikler,sikeler,etc konusunda birbirlerinden bir farklari yok. Ilk once bu gercegi kabullenelim.