4.09.2009

Resimlerle Yılmaz Hoca...

>
Türk futbolunun en renkli karakteri. Aynı zamanda en dobra, ve en içten teknik direktörlerin başında gelir. Bülent Uygun’u ne kadar itici buluyorsam, onu da bir o kadar sempatik bulurum. Teknik direktörlük yetenekleri tartışılır, ancak başında çıktığı her takımın maçında, futbolculardan çok onu seyretmek isterim. Bir 90 dakikayı kameralar ona ayırsa da o ruh halini en derinliklerine kadar anlayabilsek...

Malatyaspor, Bursaspor, Gaziantepspor, Eskişehirspor, Sarıyer, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Konyaspor, Dardanel, tekrar Bursaspor, Denizlispor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Rizespor, Ankaragücü, Antalyaspor, Manisaspor, Kocaelispor derken en son durağı Kasımpaşa. Bunun şerefine, internette rahatça bulunabilecek Yılmaz Vural fotoğraflarını bir toplayayım dedim. Neşeli ufak bir albüm oldu.

Karşınızda Kasımpaşa’nın yeni tonton teknik direktörü...





3 yorum:

Tansu Gürsel dedi ki...

Harika...
Yanlış hatırlamıyorsam Antalyaspor'un başındayken bir maçta sinirden kendini kastığı için 9 tane dişini kırmıştı. Son fotoğraf dişleri yaptırdıktan sonra çekilmiş olmalı :)

Eren dedi ki...

Bir de sanırım Trabzon'un başındayken bir maçta kulübeden fırlayıp saha kenarına gelirken kayıp yere düşmüştü. Yerden kalkmadan direktifler vermeye devam ediyordu :) Gördüğüm en komik futbol manzaralarından biriydi. O resmi bulamadım malesef.

kaiowas dedi ki...

Ben pek hazzetmem kendisinden, oyuncusunu dover bu herif. Ama yonetmen olsam kesin film teklifinde bulunurdum, kaçar mi boyle firsat...