14.11.2009

Beşiktaşın Olduğu Yerde Komplo Vardır

Bu hafta Hürriyet gazetesi, yaklaşan derbi maçını da fırsat bilerek toplarını Akaretlere doğru yöneltti. Birkaç gün üst üste çıkan yazı dizisinde, BJK çok popüler, çok ünlü bir oyuncunun "Denizli bize gol antremanı yaptırmıyo!", "Nasıl gol atacağımızı bilmiyoruz!" tarzı sıkıntılarını -herhalde ağzının sıkılığına güvendiğinden- büyüklüğü kendinden menkul beşiktaşlı Reha Muhtar'a açmasıydı. Aptallara sudoku 101 tarzında yazılan bu yazıda, sözde bu oyuncunun kim olduğundan bahsedilmiyor, ama sağolsun yazı sonunda oklar 2 futbolcunun üzerinde kalıveriyordu.

Açıkçası bu haberin böyle manidar bir zamanlamasının olmasıyla, Ercan the fucker'ın Hürriyet Spor'daki yeni görevine başlaması arasında bir ilişki olduğuna inanmıyorum. Hürriyet ve benzeri gazetelerde Beşiktaş ile ilgili bu tarz haberlerin çıkmasının önüne geçilebileceğine de inanmıyorum, bunun için Süleyman Seba tarzı bir başkan olmanız lazım, yani gücünüzün paradan öte şeylere mesnetlenmesi şart. Bu gazetelerde, yalama Beşiktaşlı yazar kadrosunun daima olacağını da biliyoruz çünkü para tatlı bir şey... O zaman beşiktaşlılar olarak yapmamız gereken, "old firm" medyasına mümkün olduğunca az itibar etmek ve bu tarz haberlere gerekli tepkileri göstermektir. Unutmayalım, Fenertasaray medyasından bize hayır gelmedi ve yine gelmeyecektir... "Tarafsızlık" para etmediği sürece de bu değişmeyecektir.

Son olarak şunu da sormak istiyorum:
Ya İbrahim sen nasıl bir kaptansın ki, bu yazı üzerine bütün futbolcuları sorguluyorsun? Beşiktaşlı oyuncu böyle bir şey yapmaz de, topu Reha Muhtar'ın önüne at! O da kolaysa, konuşmayı belgeleriyle açıklayıversin bakalım!

0 yorum: