16.12.2009

BJK-Bursaspor maçında rakip taraftara yer yok



Beşiktaş-Bursaspor maçına, BJK ve İstanbul Valiliği'nin ortaklaşa aldığı bir kararla Bursasporlu taraftarlarının alınmayacakmış. Anlaşılan, kaç yıl geçmesine rağmen Bursa-Beşiktaş gerginliğinde bir adam boyu yol katedememişiz. Umarım bu gerginlik maça yansımaz.

Açıkçası ligden iyice sıkılmaya başladım. Taraftarı olmayan takımların üst düzey liglerde cirit atması, güvenlik sağlanamıyor diye bazı maçlara rakip takım taraftarının alınmaması, Diyarbakırspor'un bitmeyen çilesi, bay(!) takımı Ankaraspor ve son olarak da Fenerbahçe'nin durmadan seyircisiz oynaması. Kaç maç ceza aldı bu adamlar yahu? Bu arada Sivas'ta kar yağışı da başlamış, kötü giden takıma kötü hava da eklenirse oranın da taraftarından pek umutlu değilim. Gerçi haftasonunda Eskişehirspor'un kurduğu taraftar orkestrasını gösterdiler. Bir kez daha gördük ki, Eskişehirspor canmış; onsuz geçen Süperlig yıllarına yanarım. Altay, Göztepe, Karşıyaka, Adanademirspor ve Boluspor'u da özledik, onlar da eksik kalmasın. Kasımpaşa yerine de Sarıyer gelse süper olurdu. Bak sen, Bursa maçından başladık söze, kendimizi Kavak'ta bulduk. Hadi gençler yumulun midyelere, biralar da benden!

P.S.1 Fotoğraftaki yanılmıyorsam Gökhan Zan ve meşhur omzu. İkisinin birlikte olduğu ender zamanlara ait bir fotoğraf. Alo fetva hattına sorumuzu soralım hazır yakalamışken: "Omzu durmadan çıkan bir futbolcuyu, bu durumu bile bile oynatmak caiz midir hocam?"

P.S.2 Yok yaw, Toraman bu! Profilden bir an için karıştırdım. Yoksa Zan mı? Yok Toraman'dır kesin. Zan daha uzundu, ama eğilmiş, yoksa o mu?


1 yorum:

Bay Kerahet dedi ki...

zan bu ya :)

karşısındaki Gökhan Güleç'e benziyor ama foto da bir garip :)