16.12.2009

Dünyanın Bütün Forvetleri, Nobre'ye Karşı Birleşin!


Demiryolları çalışanları dün, greve katıldıkları için işten çıkarılan arkadaşlarının haklarını savunmak için grev yaptılar. Demiryolu çalışanları, sosyal dayanışmanın bu güzel örneğini sergilerken, benim de isyanım futbolculara... Kardeşim, insan hiç mi işçilerden, sendikal dayanışmadan feyz almaz? Anlamıyorum, gerçekten, Mert Nobre yılla 2 milyon avrodan fazla para kazanıyorken, nasıl olur da hiçbiriniz isyan etmezsiniz? Zulümdür bu, resmen zulümdür!

Nobre'nin geldiği günden beri sadece iki kişiye faydası olmuştur: Menejerine ve Alex'e. Alex, Nobre olmasaydı daha az assist yapacaktı büyük olasılıkla, fakat bunu atacağı gollerle dengeleyecekti. Menejeri de, Nobre'nin kazandıklarına bakılırsa en azından bu dünyalığını toplamıştır...

Futbolcu kardeşlerime buradan seslenmek istiyorum: sırtını kaleye yaslayıp, hiç gol atmayan bir forvetin 2 milyonu cebe indirdiği bir dünyada, size verilen paraya isyan etmiyor musunuz? Taner Gülleri, Makakula, Baros, Nonda ve hatta Bobo... Anadolu takımlarının adını hatırlayamadığım bütün forvetleri, birleşin! Siz de Nobre gibi TC pasaportuna sahipsiniz, sizin de bu parayı kazanmak hakkınız değil mi? Sesinizi duyurmazsanız, isyan etmezseniz, sonunuz Finansbank reklamlarındaki Engels'e dönecektir, bunu unutmayın!

"Bugünlerde, Türkiyedeki futbol sahaları üzerinde uğursuz bir hayalet dolaşıyor: Mert Nobre'nin hayaleti..."

0 yorum: