28.04.2009

Barcelona - Chelsea Mac Sonu


Buyuk beklentilerim vardi bu mactan. Herseyden once Hiddink'in sozu vardi bize, vallahi de billahi de hucum futbolu oynatacam demisti. Iki takimda da cok muhim eksik yoktu, Barcelona son Sampiyonlar Ligi serisinde dokturmustu, Chelsea Hiddink ile cok formdaydi vesaire vesaire... Ama sonuc malesef futbolun guzelliklerini bekleyen seyirciler icin husran oldu. Herhalde bu kadar tek tarafli bir Sampiyonlar Ligi yari finali hic seyretmemisimdir. Zaten Chelsea'nin sahaya cikan onbirinden belliydi 'Ingiliz Kanali Gecilmez' oynayacagi ve mac boyunca da boyle oldu. Barcelona defansinin hatasindan bir iki pozisyon yakaladilar fakat onlari da beceriksizce harcadilar. Barcelona bu macta top kullanma yuzdesiyle bu seviyede bir rekor kirmis olabilir arastirmak lazim. Fakat iyi top cevirene maci hediye etmiyorlar, Iniesta ve Toure disinda Barcelona'da bugun cok iyi oynayan bir futbolcu yoktu. Messi, Henry, ve Eto'o Chelsea'nin guclu defansinin arasinda eriyip gittiler. Tam da benim seyredecegim maca denk geldi sendromunu yasadim bu SIKICI oyun karsisinda. Guardiola ne demisti: "Macin dugumu Londra'da cozulecek". Eh, en azindan bir teknik adam yalan soylememis oldu bize mactan once. Benim yanima kar kalan ise ucuz Amerikan birasi, barbeku soslu tavuk kanadi ve kosedeki barda Meksikali ahciyla mac oncesi paylastigimiz Messi hayranligiydi.

3 yorum:

Eren dedi ki...

yunanistan milli takımının sahaya dizilişi gibi, zaman zaman 5li, zaman zaman 6lı defans çizgisi ve önünde asıl mevkiileri ne olursa olsun farketmez, 3 dmc ile futbolu katleden bir chelsea izledik.
ancak tahminim gibi oldu, dünyada barcelona'nın ideal 11'inden gol yememeyi başaracak 2 takım varsa 1'i chelsea'dir. diğeri de olsa olsa metalist kharkiv olur.
2. maçın da barca için hiç kolay geçeceğini düşünmüyorum, hatta chelsea kesin gol atacaktır.

kaiowas dedi ki...

rovansta chelsea gol atiyim diye 2 tane yiycek barçadan ve izleyicilere bir sergen -okan koç (sahi noldu kendisine) ikilisini hatirlatan sessizlige gomulcek. cirkin defansiniz batsin e mi...

Gökçe dedi ki...

Chealsea geçer bu turu gibi gözüküyor. Koskoca Fenerbahçe eleyemedi bu takımı geçen sene...