18.04.2010

Alex Le Sonsuza


Fenerbahçe takım zekası ve isteğiyle kazandı maçı... Hala bu ligi hakeden Bursaspor'dur. Aklımız böyle diyor ama gönüle zincir vurulmuyor işte seviniyoruz.

Beşiktaş ise taraftarlarından başlayarak içlerindeki nefreti yine dökmeye başladılar, işin ilginci iki üç sene önceki kardeşlik yine kurulmuş. Başlar yine şimdi Beşiktaşlılık duruşu yok biz farklıyız, ayrı kasabanın sakinleriyiz, yok Şükrü Saraçoğlu şöyle adamdı diye...

Bir öğrenemedik bu işleri... En kaliteli dediğin adam nefret kusuyor ve ben kazandığım maçtan sonra soğuyorum. Tadı kaçtı bu işlerin artık...

Ha bir yandan da Messi falan hikayedir nazarımda, futbolun tek tanrısı Alex'dir...

4 yorum:

Volkan dedi ki...

Senin facebook profilin aklıma geldi birden,
religion: alex de souza :)

Fenerbahçe daha iyi oynayan takımdı ve kazandı. Ama ben de, sahayı kazan adamları, gereksiz faul ve kartları görünce futboldan soğuyorum.

Saraçoğlu hakkında da ilk yazıyı ben yazdım hatırlarsan. Senin burada bahsettigin yazı o değil biliyorum fakat o konuda görüşlerimiz aynı hatta ikimiz de aynı yazıya yorum yapmışız birbirimizden habersiz.

Neyse tebrikler Gökçecigim, biz işin gırgırındayız yenilsek bile... Hem bu senenin adaletinde Beşiktaş'ın yeri en fazla budur, takım 3.lükten fazlasını haketmedi.

Volkan dedi ki...

http://inthetabela.org/news/digger-takes-it-all/

Adsız dedi ki...

Arda'dan sonra bir de Alex mi çıktı Messi ile kıyaslanacak =)

Dünya adamı Pele'yle Maradona'yla kıyaslıyor biz hala Arda'yla Alex'le...

Maçın etkisi sanırım...

thePLAYER

Gökçe dedi ki...

Yok be hocam o kadar kor degiliz, benimki sadece bir sevgi:) zaten benim nazarimda dedim.

Saygilar...