22.04.2010

Appiah'tan Yine(!) Mesaj Var


Stephen Appiah Fenerbahçe takımı ve taraftarının gördüğü en değerli futbulculardan biri. Aynı şekilde Fenerbahçe Appiah'ın gördüğü ve göreceği en değerli kulüp belki de. Burada kastetteğim Fenerbahçe'yi Juventus'tan büyük veya değerli görmek gibi bir komiklikten ziyade Appiah'a taraftarca verilen değer ve sevgi ve belkide bundan daha önemlisi burada kazandığı para. Zaten kendisi de bu son(!) mesajında İtalya'da kazandığı paradan şikayetçi.

Appiah o ciddi sakatlığının ilk günlerinden beri devamlı Fenerbahçe'ye ve taraftara mesaj göderiyor. Bu mesajların Milliyet internet sitesinde sağ alt sütünda yeri her daim hazır. Site yöneticileri herhalde atrık hazır tuttukları kalıpların içine yeni mesajı serpiştiriyorlardır. Appiah dönmek istiyormuş ve bir telefonda soluğu burada alırmış, İtalya'da kazandığı parayı duysak çok üzülürmüşüz.

"30 yaşındayım. Bir gün futbol kariyerime son vereceğim. Ama kariyerimi tamamlamadan önce bir gün mutlaka Kadıköy’de çıkıp o formayı giymek istiyorum. Futbolu bu forma altında bırakmak istiyorum. Bunun için sadece bir telefon yeter."

Yine gönlümüz ister çubuklunun en yakıştığı futbolculardan birinin üstünde olmasını ama hayat böyle acımasız ve çoğu zaman bir pmuk ipliğinin ucunda sallanan şansa öyle bağımlı ki...

Haberin tamamını buradan okuyabilirsiniz...

0 yorum: