6.05.2010

Kaptanın İntiharı


Kaptan nasıl bir hırs yaptıyla, yaradana sığınmış basmış tekmeyi Balotelli'ye! Karşı takımın günah keçisine saldırdığı için olaylar çok da büyümemiş ama aynısını misal Zanetti'ye yapsa herhalde sahada kan gövdeyi götürürdü.


Totti bu hareketi niye yaptı, açıkçası maçın hepsini izlemediğim için bir fikrim yok. Yalnız, İtalya'da kendi şehri Roma'da bile üstün zekasından parıltılar(!) gösteren Totti fıkraları pek meşhur. Kaptan iyi futbolcu, yetenekli ve karizmatik fakat sanırım göründüğü kadar zeki değil. Zaten bu Totti'nin yediği ne ilk ne de son halt.


Roma'nın ve Totti'nin kazanacakları bir şampiyonluk bu gece Balotelli'nin baldırlarında sona erdi. Kaptan gayet Roma tarzına uygun şekilde, kendi gladio'sunun üstünde intihar etti.


4 yorum:

Eren dedi ki...

TV'de izlerken küt diye ses geldi. Balotelli'nin bacağı kırılmadıysa çelikten yapıldığı içindir.
Abartısız 8-10 maç ceza gelmesi gerek.
Bir kulübün simgesinin böyle h..... bi adam olması da utanç verici olsa gerek.

sukullaci dedi ki...

de rossi nin tepkisi özetliyo olayı zaten. tüm bir sezonun boşa gittiği anda ancak böyle bi tepki verilir. zaten lazio ya yaptığı hareketten sonrada de rossi "profesyonelce bi hareket değil" tarzında bi açıklama yapmıştı. artık de rossi totti yüzünden roma dan kopma seviyesine gelebilir bence.

Volkan dedi ki...

sukullaci,
bence totti kaptanlığı bırakmaz. kaptanlığı bırakırsa da cocuk gibi küser ve ya futbolu bırakır ya da roma'yı. garip bir ilişki var roma ile totti arasında neredeyse hastalıklı bir seviyede seyreden bir aşk ilişkisi.

dün gece yapılanlar da, daha öncesi de hep o garip ilişkinin sahaya tezahüründen ötesi değil.

roma sadece totti demek değil bunu kulüp yönetiminin düşünüp ona göre bir karar alması lazım.

SirEvo dedi ki...

Balotelli dil mi ne çıkarmış Roma taraftarına, o yüzden yapmışmış bu hareketi.

Hiç şaşırmadım vallaha. Hırs ve çirkeflik (bkz. fenerli emre) bir oyuncuda varsa bu hareketler çok doğal...