14.05.2009

Elveda Aragones


Aragones kariyerini Avrupa Sampiyonlugu ile tamamlayacakken, Turkiye Ligi 5.sinden kovularak bitirmis oldu. Bundan sonra bir takimla anlasir mi bilinmez (acikcasi ben pek zannetmiyorum) ama Fenerbahce- Aragones birlikteliginin her iki taraf icin de hayal kirikligiyla sona erdigi kesin. Tabi Aragonesin en azindan tazminati var; Fener'in tazminati da kupa olacakti belki ama tabi o da olmadi. Bu arada tazminat gorusmeleri sirasinda Fanatik'in basligini kafamda canlandirabiliyorum: 'Paragones'.
Elveda Aragones, maglesef kendini sevdirecek ya da ozletecek kadar bir iz birakmadin biz Fenerbahcelilerde. Oynattigi futbolu pek sevmesek de Zico'yu, biraz deli olsa da Daum'u bir Fenerbahceli olarak cok benimsemistik. Ama Aragones acikcasi aklimda hala Ispanya'nin teknik direktoru olarak duruyor. Simdi yazin ortasina kadar gelsin Lucescular Daumlar, Ridvanlar gitsin Le Guenler, Rijkaardlar, Yanallar... Daum'un tersi Zico, Zico'nun tersi de Aragones diyorlar... Peki Aragones'in tersi kim olacak... Ben size bir ipucu vereyim, Fenerbahce yerli bir antrenorle calismayali uzun sure oldu...
Edit: Bu arada yonetimden gelen aciklamaya gore Aragones sezon sonuna kadar kalacakmis. George W. Bush'in Obama secildikten sonraki haline benzeyecek Aragones'in Fenerbahce'deki son gunleri.

0 yorum: