31.12.2009

2009 Bilançosu: Teşekkürler Borges, Stalker, Sirevo, ArsenalTürkiye, Bolat ve Diğer Başlığa Sığmayanlar

Yeni yıla girmemize saatler kala, yılın bilançosunu yapmak yerine gönlün bilançosunu yapıp gelecek seneye ruhen ferah girmeye karar verdim. Aşağıdaki teşekkür listesini yayınlamayı o yüzden borç bilirim:

* THE OGE BROS
Bu blogu kuran ve bizim de yazmamız için bir yer açan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şu an ikisinin de yurtdışında olduğunu düşünüyorum (Gerçi Gökçe gelmiş de olabilir, takip edemiyorum) o yüzden onlara benden 2 ile 7 saat sonra girecekleri yeni yılda mutluluklar biliyorum.

* Blogda beraber yazdığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aslında çoğu benim ortaokul ve liseden beri sınıf arkadaşım fakat yeni gelenler de yaptıkları katkılarla hiç yabancılık çekmediler. Özellikle Kieran yazdığı yazılarla özel bir teşekkürü hakediyor.

* Bir blog yorumsuz olmaz tabii ki... Bazen biz kendi aramızda yorumladık yazılanları, bazen de sizler katıldınız ve emin olun yazdığınız her yorum müthiş değerliydi. Blogger sayfamı her refresh ettiğimde "x sayıda yorumun kontrol edilmesi lazım" lafını duyduğumda müthiş heyecanlanıyordum. Blog'u izleyen ve yorum yazan herkese teşekkürü bir borç bilirim fakat aradan özellikle üç kişiyi de anmamam izin verin lütfen: SirEvo, Bolat ve Stalker... Gerek yorumlarınız gerekse duruşunuz bizim için çok değerli oldu. Yazılarımızın değerini bir parça da sizler arttırdınız, bu anlamda bütün ekip adına sizlere ve diğer yorumculara teşekkür etmeliyim.

* Ve tabii ki, artık kardeş olduğumuz bloglar... Bir Beşiktaş taraftarı olarak özellikle iki blogun adını buraya yazmak lazım: Gayin-Sin ve Ortega... Galatasaray ve Fenerbahçe hakkında hem doyurucu hem de keyifle takip edilen yazılar yazdılar. Özellikle Ortega benim için özel bir blog çünkü üzülerek söylüyorum Fenerbahçe bloglarında ne yazık ki yeterli tarafsızlığı bulduğumu söyleyemiyeceğim, Ortega bu bağlamda önemli bir blog, umarım her geçen gün yazılarını daha da iyi seviyeye getirir.

Bunun dışında özel teşekkürü borç bildiğim bloglar, Stalker'ın blogu ve Arsenal Turkiye. En deger verdigim iki takım hakkında yazı yazarken aynı zamanda sadece taraftarlığı değil öğrenmeye de devam ettiğim için bu iki blog kişisel övgümü hakediyor.

* Özel teşekkürler ise daha kurumsal bazda tanıştığım ya da uzakta oldukları için birebir teşekkür etme fırsatı duymadığım kişilere: öncelikle blogidmanyurdu ve futbloglar ekibine teşekkür etmeliyim, sayelerinde yazılarımız artık daha fazla insana ulaşmakta. Barış'a ayrıca özel bir teşekkürü borç bilirim, düzenlediği toplantı sayesinde tanımadığım pek çok blogger'ı tanımış oldum. Ayrıca özel olarak, Borges'e de teşekkür etmek lazım; her zaman bizim blogu destekledi ve daha da güzeli yazılarıyla geri döndü. Artık bundesliga yazarken referans alabileceğim bir blogum var...

* Borges gibi blog top 10'u yapmak istemiyorum çünkü haddime değil, fakat samimiyetle söylemem gerekirse 3 blogun takipçiyim: Stalker, Borges ve Arsenalturkiye... Uzgunum listede bilinen bloglar yok amam bunlar da cok güzel be abi....

Burada adı geçmemiş fakat yeri gönülde sağlam olan herkese de mutlu yıllar... Gelecek sene de bizleri ve diğer blogları izlemeye devam edin.

Arkadaşlar sonuçta bu blog bambaşka bir hikayeden başladı, o yüzden bizim için tabiri caizse dışardan yazan herkes o kadar ilgi odağı oldu ki bunu kelimelere dökmem mümkün değil. Sonuçta biz 3 farklı kıtaya dağılmış dostların birbirleri ile iletişim kurduğu bir organizasyon olarak başladık bu işe ve gariptir takip edilen spor bloglarından biri olduk. Bu bağlamda yorum yazan ve okuyan herkese teşekkürler...

Bu da 2010 için naçizane hediyem olsun, Tellier'den La Ritournelle.... Bırakalım aşk kazansın...







9 yorum:

Kerem dedi ki...

Asil sana tesekkurler Volkancim, kaliteli yazilarin ve gerektiginde blogu tek basina sirtlayip goturdugun icin. Herkese iyi seneler!

SirEvo dedi ki...

Son 1 aydır pek yorum atma fırsatım olmasa da herzaman takip edildiğinizi bilmenizi isterim. Güzel yazılarınızın katlanarak devam etmesi dileğiyle.
Hepinize yeni yılda önce sağlık sonra bol kazanç ve başarı dilerim.

Ortega dedi ki...

Teşekkürler. Yazdıklarımız, paylaştıklarımız keyif veryorsa ne alâ bizim için.

stalker dedi ki...

volkan;

senin gibi birinin takip listesinde önlerde yer almak gurur verici hakikaten. hele de böyle onore edilmek...

bilmukabele; çok teşekkür ederim. cm diliyle de "keep up the good work" demek isterim ayrıca :)

iyi yıllar...

Genç Arsenal dedi ki...

biz de sana teşekkür ederiz hocam. yeni yılda umarım gerçek yaşantında ve blog hayatında daha keyifli geçirirsin :)

Gökçe dedi ki...

Opuyorum Volkan'im maalesef hala bankada yil kapiyorum:) Amsterdam su an yaniyor:)))

Herkese guzel yillar...

Bolat dedi ki...

Vol(c)an,

sana "can" dememde hicbir sakinca yok artik.

Benim icin bircok degerli blog vardir ve haliyle bircok da degerli blogger.

Kendi blogumda "blog roller"a ekledigim bloglarin hepsi benim icin birseyler ifade etmekte ve gelisi güzel oraya yerlestirilmemektedir. Sürec icerisinde ordaki bloglardan eksilme de olabilirmisti, yenileri de eklenmistir; ama her durumda orda olmalarinin bir anlami olmustur.

Civili Krampon da bu bloglardan bir tanesi. Ve bir gün olsun ordan kaldirmayi aklimin ucundan gecirmedim.

Bu uzun girisi daha cok sunun icin yaptim; süphesiz kendi bloguma ekledigim ve okudugum bütün o bloglar ve blogger kiymetlidir, degerlidir, benim icin; ama hepsine ayni zamanda "yazar" da demem, diyemem...

Yazarlik biraz daha farklidir benim nazarimda, baska isimleri zikretmeyeyim ama, iste Volkan da "yazar" dedigim bir bloggerdir. Ben Volkan'i okurken sadece icerigine bakmiyorum, nasil yazdigi da etkiliyor beni...

Birbimizden habersiz karsilikli böyle olumlu muhabbet beslemek de ziyadesiyle memnun etti beni...

Kieran dedi ki...

teşekkürler benden volkan.çivili krampon'da yazabilmek benim için çok önemliydi ve böyle bir hakkım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum.umarım yeni yılda da hep birlikte güzel işler yapmaya devam ederiz.

Borges dedi ki...

Biraz gec oldu zira bugün adam gibi okuma firsati bulabildim bloglari ve simdi farkettim su tesekkür yazisini.

Biz tesekkür ederiz. Sahsen ben cok da beklemedigim zamanlarda cok güzel yazilar gördüm burada. Cok keyifli, güzel türkce ve anlatim ile müthis tespitler.. Cok keyif aldim.

Bloglarin takim üzerinden degerlendirmesi olsa da hepimiz nitelik kaygisi güdüyoruz okur iken. Bana güzel zamanlar yasatacak blogun rengi cok da önemli olmayabiliyor. Bu yüzden hangi takimli olmasindan ziyade nasil yaziyor, nasil bakiyor cok daha önemlidir diye dusunurum keza verilen emek, futbolla kurdugu iliski ve bunun sunumudur aslinda..

Bunlarin devamini diliyoruz efendim.