29.04.2010

Barselona da Eziklik Yapar

Kendini tanrılarını yaratıp tapınanlar için olmasa da benim için çok güzel bir maçtı. Yazının başlığına değinmeden önce kısaca bir maça bakalım: Yarı Final serisinin ilk ayağında 3-1 galip gelmiş ve daha farklı bir skoru kaçırmış Inter Camp Nou'da sizin evinizdeyiz alın topla oynayın dedi Barselonalılara. Barça olayı yanlış anlamış olacak ki kendi kale önü ve orta sahada yaklaşık yüzde seksen bir topla oynama oranı tutturdu ve İnter de neredeyse güle oynaya turu atladı.

Uzun uzadıya yazılacak şeyleri bir çok arkadaş yazıyor zaten, benim için en büyük zevk Eto'o gibi bir adamın yaptığı savunma Milito gibi çoğumuzun burun kıvırabileceği bir adamın verdiği mücadeleyi izlemekti. Takım adeta birbirine bağlı gibi hareket etti sahada. Ha Barselona ne yaptı derseniz ben bir şey göremedim sahada, geçen seneki yarı final ikinci ayak mücadelesi gibi on iki kişi oynamaları dışında.

Gelelim yazının başlığına; maçın bitmesinin üstünden beş dakika geçmeden saha sulama sistemi fıskiyeleri açıldı otuz sekiz yıl sonra gelen finali kutlayan ve hakeden Interlilerin üzerine. Hadi biz de görmeye alışığız bu tip eziklikleri yok ışıkları söndürmeler, adam kovalamalar ama uzay takımına yakıştı mı bu eziklik. Bir de resmi siteden "çimlerin sulama zamanları çok hassas ve sistem otomatik çalışıyor"diye açıklama yaparlarsa tam bizden olurlar...


12 yorum:

Volkan dedi ki...

"çimlerin sulama zamanları çok hassas ve sistem otomatik çalışıyor"diye açıklama yaparlarsa tam bizden olurlar...

sen onları bırak kendine bak. tam x klübü basın açıklaması yazar gibi yazmışsın, yoksa türkiyeye dönüşte böyle bir kariyer mi düşünüyorsun?

Eren dedi ki...

Marca gazetesinin provokatör yorumcusu Gökçe, tüm Madrid'liliğin parmaklarından akmış be abicim :)))

Gökçe dedi ki...

@Volkan: Neden olmasin, buyuk camiamiz ve buyuk baskanimiz oyle bir goreve beni uygun gorurse mutluluktan Mourinho gibi ucarim:)

@Eren: mactan once de soyledik simdi de yaziyoruz: Inter daha leziz:)

Bu arada o hakem neydi oyle:)

Eren dedi ki...

Lucio'nun Maicon'un yaptığı çirkefliklere kart göstermeyen hakemden bahsediyosun di mi? Haklısın, ama bir ilk maçtaki hakem performansına yaklaşamadı.

2-2 vs 1-0 --> turun kimin hakkı olduğu aslında ortada...

Bakalım ne kadar gazlayabilirim seni :))

Gökçe dedi ki...

Ilk mac 5-1 veya 6-1 olmadiysa Barca'nin iki yildir bize verdigi keyfe olan saygimizdan:))

Bu arada o ne bicim taraftardir yahu, sesi cikmaz mi yuz bin kisinin. Denizli Ataturk Stadi gibiydi, cekirdek mi citliyorlardi neydi...

PIERREMANU dedi ki...

Dakika 94. Barcelona korner kullanıyor. Artık son şans. O kornerden sonra maç bitecek bunu uçan kuş bile biliyor. Peki Barcelona korneri nasıl kullanıyor? Paslaşarak. Ya yürüyün gidin ya, tamam Barcelonasınız paslaşırsınız ama orada artık direk ortalayacaksın, dua edeceksin birisi topu dürtecek diye. Paslaşmanın bu kadar da boku çıkarılmaz ki!

muro dedi ki...

Hakememi kızmalı yoksa yanlış taktikle çıkan Guardiolaya mu?

Kerem dedi ki...

Inter'in yerine bir Turk takiminin oynadigini dusunun, nasil kahraman olarak gorulurlerdi. Inter de oyle iste. Dunyanin en iyi takimini elediler. Cilginca sevinmek haklari.

Volkan dedi ki...

Barça'yı eleyip Bayern'e yenilirse çok komik olur ama....

Gerçi, Bayern son dakika golü ile kupayı alırsa o zaman kızmam..

Gökçe dedi ki...

Bence final maci guzel olacak... Barselona'nin oldugu bir finalden daha zevkli gecebilir... Ama Mourinho o maci da boyle oynarsa ben kizabilirim.

Adsız dedi ki...

Madrid'de yaşıyor olsaydın muhtemelen Barcelona elendi diye tura çıkardın.

0 eziklik olmazdı ama,koca Madrid ve taraftarları hiç eziklik yapar mı?

Gökçe dedi ki...

@Adsiz; argo deyimle hayatimda futbolda taraftar olarak hic el seyi ile gerdege girmedim. Ben Madrid taraftari degilim sadece Fenerbahce'liyim, umrumda olmaz o sehirde yasamadan baska yabanci takimlari tutuanlari ise hic anlamam ama saygi duymak lazim. Bana ne Inter'den bana ne Madrid'den. Ben sadece gecen sene hic sevmedigim Chelsea karsisinda haketmeden kazanan Barselona'ya olan kizginligimdan dolayi yine hakeden Inter'i destekledim...

Saygilar...