10.08.2009

Arda- Bünyamin ya da Edi -Büdü


Hakemin Arda'yı zaman kaybolmasın diye en kısa yönden dışarı çıkmaya zorlaması, 'sahalarda ender görebileceğimiz' bir komediye yol açtı. Bünyamin Gezer'in Arda'nın önüne dikilmesi ve nizami şarj yapması tam bir rezalet. Gezer kendini Antepsporlu oyuncu zannediyordu galiba. Sevgili Bünyamin, oyuncu nereden isterse çıkar, zaman geçiriyorsa maçın üzerine eklenir, abartırsa da sarı kart görür. Kaç yıllık hakem olarak bunu bilmen gerekmiyor muydu? Bu açıdan Bünyamin Gezer çok çok çok haksız.
Fakat Arda'nın da 'çekil be kardeşim' dercesine hakemin içinden geçmesi hakem futbolcu ilişkisinde yeni bir çığır açtı. Demek ki hakemler böyle el ense yapılacak,itilip kakılabilecek insanlar. Kanımca Türkcell Süper Ligi'nin halı saha turnuvasına en çok yaklaştığı andır.

4 yorum:

tozlu parkeler dedi ki...

Bünyamin Gezer karizmayım, sertim, hoşgörüm yoktur, adamı yakarım türünden hakemlerdendir ama burada karizmayı da fena çizdirdi. Sarı kart hikaye, lafını dinletemedi.
Tabii, Arda'nın gitgide kendini dokunulmaz sanması da başka bir mesele.

Keten Borudelen dedi ki...

Fotoğrafta Tabata çok şeker. Acaba ne diye bağırıyor öyle...

Kerem dedi ki...

Arda gibi genç bir oyuncunun üzerine bu kadar gidilirse onun da kafasının karışması çok şaşırtıcı değil. Çabuk olgunlaşması gerekecek kendisine verilen bu yükün ağırlığını kaldırabilmesi için.

Kerem dedi ki...

Tabata gerçekten sempatik ve yetenekli bir oyuncu. Bu sene Beşiktaş alamadı ama seneye büyük takımlarda görmemiz muhtemel.