22.01.2010

İngiltere'den Dönerken 2 Doktor da Getiriver



Haberin linkini sözlükte gördüm. Açıkçası suçlamalar son derece ağır ve ilginç. 2 futbolcu da resmen "futbol hayatımı sağlık ekibi bitirdi" tarzında serzenişte bulunmuşlar. Kaynak Hürriyet olduğu için ne kadar güvenilir bilemiyorum fakat Linderoth sayesinde Galatasaray sağlık ekibine hastabakıcı olarak girenin cerrah çıkacağına dair bir inancım var. Belki de adamlar Tobias'a ve Gökhan Zan'ın omzuna zaman ayırmaktan, bu gençlerle doğru dürüst ilgilenememişlerdir. 

Haberi okuyunca bir an için nostalji de yaptım. Hatırlarsınız, bir dönem Bayern Münih'in bir doktoru vardı (Wolfhart mı Wolfgang mı neydi), ülkede derman bulamayan futbolcu onun kapısını çalardı. Adamın da herhalde ek gelire ihtiyacı vardı çünkü geleni de reddetmezdi. Bizim kuşak sakatlanınca soluğu Münih'te alan futbolcularla büyüdü, Serkan'ın açıklamasında Almanya'ya gittiğini öğrendiğimde bir an için "efsane physio" geri mi döndü diye düşündüm...

2 yorum:

TA dedi ki...

galatasarayın bu sağlık ekibinden daha çok çekeceği var.

Eren dedi ki...

Bildiğim kadarıyla Baros'a son ameliyatı yapan da Wolfheart. Türkiye'de oynayan futbolculardan kazandığı parayla yakında Rathaus'un önüne malikane dikecek.